Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wszystko nadrobiłam, ale fatalnie się czuje i nie mam siły każdej z was pocieszać, wiec weźcie się w garść i do zobaczenia jutro o 7 rano! Ja robię o 6 już, bo tak a budzik na mierzenie temperatury i na pewno już nie zasnę, ale solidarnie wrzucę o 7, żeby nie robić falstartu
Boli mnie dziś cały dzień brzuch jak na miesiączkę i plecy na dole- pierwszy raz po porodzie mi wróciły takie objawy jął miałam przed ciąża, ale jakoś mam dobre przeczucie obyśmy jutro wszystkie płakałam ze szczęścia! Dobranocprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Domi - masz totalna racje, moj jutrzejszy test bedzie zdecydowanie zbyt wczesnie obsikany, ale juz sie tak nakrecilam, ze zrobie go dla towarzystwa i obiecuje, ze nie bedzie placzu przez biel:) Rownie dobrze jutro moze byc implantacja. Pozniej poczekam do poniedzialku.
kark, Lami, Nona, Beti82, blair., przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kalcia wrzucaj szybciej,Szczęściara Ty też! Ja może będę wcześniej a może później (chce zrobić jak mąż wyjdzie do pracy a coś mówi o 7:10 )
Rzepakowe weż aspargin,no spe i leż. tak się będzie zdarzać..
Domi powaga Ty w 13dpo miałas bladziocha? to późna implantacja była? -
nick nieaktualny
-
Trzymam za Was wszystkie jutro kciuki. Mi wyszedl cień wlasnie 9/10dpo ( owu w nocy musiala byc, bo wieczorem jeszcze czułam rozpieranie i mega bol przy naciskaniu z boku, a rano juz wszystko zniknęło).
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Dziewczyny, czekam na te Wasze testy cały dzień Miałam nadzieję, że siła Waszego przebicia pokona Przedszkolankę i ta wreszcie zatestuje Nic to, czekam do rana
Przedszkolanko, mam nadzieję, że wiesz, że stresowanie ciężarnych jest zabronione Ale wybaczam, w końcu sama jesteś w ciąży
Nikodemka-Twój dzień też jest jutro
Mi cień-cienia z poczasiaka wyszedł na boboteście 6dpo. 9 dpo wieczorem była normalna kreska Nie będę Wam wrzucać zdjęcia wszystkich zrobionych testów (mam je ułożone po kolei )-ale 9 dpo w razie czego też wychodzi A jak nie, to jest po prostu za wcześnie
Sunshine-też plamiłam na brązowo na samym początku. Będzie dobrze, masz 3 tygodnie teraz odpoczywać i się relaksować W pracy mogą Ci co najwyżej pogratulować
Biegająca, Pestka-piękne kreski Żadne cienie, normalne i regularne krechy
No dobrze, wstawiajcie zdjęcia od samego rana Ja o tak pół nocy nie śpię i sikam co godzinę, to będę sprawdzać wątek
Pozdrawiam niezmiennie i wirusowo
Przy okazji-w marcu zwalniam brzuch, chętnie oddamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 22:42
Wik89, przedszkolanka:), sunshine03, Meggs, Nikodemka, Słoneczko12, blair., Biegającą-mama, Pestkaa lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Niezapominajko wizyte mam jutro o 14. Mozesz trzymać kciuki
Ja trzymam mocno kciuki za jutrzejsze grupowe testowanie - by kazda z Was zobaczyła te wymarzone dwie kreseczki!!Słoneczko12 lubi tę wiadomość
-
Dobra to muszę wam najpierw coś powiedzieć wczoraj nie wytrzymałam i obsikalam 4 testy , które do mnie przyszły. Najpierw nordtest o 10, za chwile drugi bobotest , po 12 znów nordtest i po 14 kolejny... ciagle miałam nadzieje, ze coś rośnie i kreska będzie bardziej widoczna.
Nie mam tylko na zdjęciu tego bobo testu- wyszła zeppelina biel, dlatego powtarzałam jeszcze nordtesty.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ba123de1054.jpg
A to mój dzisiejszy w 10dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d4c845c6c7f.jpgPestkaa, patuniek86, tęczova, blair., moyeu, sunshine03, Agagusia, Słoneczko12, kark, Sasanka5 lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Kalcia!!! Wow, gratuluje :*
Szczesciaro - smutno... ale poki nie na francy to wiesz...kalcia lubi tę wiadomość