Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - albo dwie krechy albo pozytywny test, zalezy jak to nazwac to jedyne „albo albo” jakie moze u Ciebie byc!
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko przypadkowo polubiłam, trzeba być dobrej myśli zobaczysz ❤️
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko, sama kiedyś pisałaś, że w czasie cb duży miałaś wysilek dla organizmu (sport), być może się przyczynił. Nie zakładaj czarnego scenariusza. Musisz siknąć z pełną wiarą i najdzieją, że zobaczysz tylko dobre rzeczy
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
przedszkolanka:) wrote:mam tyle myśli w głowie ,ze masakra. Boję się i bieli ale boję się i tego żeby nie było znowu cb..
Trzymam za Ciebie kciuki !!!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ale mi sie ryczec chce..z radości! Że mam w Was wszystkich takie wsparcie ;**** dziękuję Wam!!!! Chciałabym by jakaś rożdźka zaczarowała wszystkie i wszystkie przeniosła na fiolet by razem odliczac do porodu i po kolei rodzic ..ahh..
Niezależnie co jutro będzie ,musi byc dobrze. Na każdą przyjdzie kolej z takim wsparciem jest o wiele lżej..Ani0nka, Nikodemka, Beti82, Słoneczko12, speakyourmind93, kalcia, Domi_tur, Nona, blair., Pestkaa, Agagusia, Meggs lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Przedszkolanko, sama kiedyś pisałaś, że w czasie cb duży miałaś wysilek dla organizmu (sport), być może się przyczynił. Nie zakładaj czarnego scenariusza. Musisz siknąć z pełną wiarą i najdzieją, że zobaczysz tylko dobre rzeczy
Ani0nka, Wik89, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie lekarz powiedział, że jak plamienie brązowe to nie ma się co przejmować. Ale dostałam 3 tygodnie zwolnienia na wszelki wypadek i trzeba cierpliwie czekać aż na usg będzie coś widać. Zwolnienie mi w ogóle nie pasuje, w pracy się pewnie wściekną, ale czego się nie robi, żeby się udało.
Jestem trochę spokojniejsza, bo już wiem, że nic więcej zrobić nie mogę tylko odpoczywać i czekać cierpliwie.przedszkolanka:), kark, Słoneczko12, Nona, Pestkaa, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySunshine, wal w tej chwili prace, najwazniejsza jestes teraz Ty i Malenstwo! W czerwcu tez myslalam, ze szefowa sie wscieknie, zwlaszcza, ze w mojej branzy ciezko kogos zastapic z dnia na dzien, a ja pozostawilam po sobie niezly burdel. Podczas mojego L4 szefowa nie tylko okazala wyrozumialosc, a jeszcze przeslala zaproszenie do SPA. My kobiety za bardzo sie wszystkim przejmujemy.
Fiorella, kotek, a jak u Ciebie? Jak beta? Odezwij sie czasem, bo sie martwiesunshine03, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Nikodemko, na e-owulacja trzeba się zalogowac? Dobrze trafiłam?
Meggs kiedy wizyta? Bo w tym ogromie informacji tutaj już nie wyłapałam.. -
Niezapominajko - trzeba
Przedszkolanko - masz absolutna racje! Ja sie baaardzo ciesze, ze Was odkrylam. Inaczej juz dawno bylabym w innym miejscu. Prawdopodobnie w psychiatryku a tu mam bezplatna terapie. Tez bym chciala taka rozdzke, bardzo...(zamiast niej kupilam dzis druty, wloczke i bede uczyc sie robic kocyk dla bobaska). Kazda z nas zasluguje na fiolet :*Sasanka5, przedszkolanka:), Nona, Pestkaa, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia, u nas ferie się kończą, a śniegu nie ma
Nikodemko, z gorszych były II. A w którym dniu miałaś zastrzyk? I w którym ew jak duży pęcherzyk był? Byłaś po zastrzyku sprawdzać czy pękło oki?
Wiem, wiem, niezapominajka kazała nadrobić, ale kurde od sob do wt to wy pewnie z 60 stron naprodukowalyscieNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Kark - nie wiem czy to mozliwe, ale wydaje mi sie, ze zastrzyk mi cos namieszal w temperaturze. Zastrzyk mialam 14.01 popoludniu (na pecherzyku 22mm) obstawiam, ze pekl po 36h czyli z 15 na 16.01. Bylam sprawdzic i peklo, bylo bardzo ladne cialko zolte, ednometrium jak marzenie 14mm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 20:50
kark lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, ja bym nie testowała jutro na Twoim miejscu. U mnie dopiero 12dpo wyszedł poczasiak a 13dpo wyrazniejsze kreski, a 9dpo byłam na becie pokazywała <2... Poczekaj chociaż do soboty
Edit- 13dpo rano też ledwo cień, dopiero bobo test wieczorem pokazał kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 20:59