Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosix wrote:W poprzednim nie było, w tym była i cisza
-
Część dziewczyny,u mnie dupa nadal brak @ do lekarza się dodzwoniłam w końcu i co jest chory ,spoko rozumie tylko mógł powiadomić jakoś,trudno wkurzyłam się i na własną rękę będę wywoływać @ ,mam dupfaston to biorę od dziś,a do niego pójdę dopiero w połowie lutego ,mogłabym iść do innego co mi ciąże prowadził no ale on jest dość drogi ,a na sprawdzenie co i jak wystarczy mi narazie ten co teraz miałam iść.
Za to że nie wychodzi mi coś z ciążą wzięłam się za dietę zobaczymy czy dam radę,narazie idzie spoko i 2 na minusie,no ale dietetyk tak mówił że będziekalcia lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko - my na razie dowiadywalismy sie jedynie w Bocianie, do innych dopiero mamy dzwonic
Meggs - u mnie ostatnio ginka zachwala moje cialko zolte, bo bylo o strukturze gwiazdkowatej, tyle wiemwymiarow zadnych nie musi miec, a to jak pracuje sprawdza sie badaniem progesteronu i estradiolu 7dpo. Polecam artykul o ultrasonografii na e-owulacja.pl, tam jest duzo o obrazie owulacji na usg, zaraz postaram sie wkleic link
Edit: ocena ultrodonograficzna cyklu - taki ma tytulWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 17:44
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Ech u mnie kilka dni radości i plamienie brązowe
dzisiaj mam wizytę na szczęście, ale na usg i tak za wcześnie, bo to 4t3d, pewnie jutro zbadam betę, ale czuję, że moje przeziębienie popsuło wszystko
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemko dziękuję
Sunshine spokojnie, plamienia na początku ciąży się zdarzają i z reguły są zupełnie niegroźne. Nie krwawisz zywą krwią to najważniejsze. Mam nadzieje ze dzisiejsza wizyta Cie uspokoi. -
dzisiaj mam wizytę na szczęście, ale na usg i tak za wcześnie, bo to 4t3d, pewnie jutro zbadam betę, ale czuję, że moje przeziębienie popsuło wszystko
Sunshine, nie martw się, wszystko będzie dobrze. PrzytulamDaj znać po wizycie.
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u
-
nick nieaktualny
-
Sunshine na pewno wszystko jest dobrze. Daj znac po wizycie.
Niezapominajko ja teź w te testy tak pól na pół bo czytałam tez o ciazach gdzie test byl negatywny
Szczęściara to ten etap,że wszystko moze być. Też mam stresa ale jutro juz muszę zrobić.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Ja mam prośbę Dziewczyny, jak Przedszkolanka o 7 wrzuci test to nie rozpisujcie się za bardzo poniżej zebym o 9 się dokopała hahah
uwielbiam Was!!
Się rozpiszecie jak bedę wyć ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 18:33
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Ja mam prośbę Dziewczyny, jak Przedszkolanka o 7 wrzuci test to nie rozpisujcie się za bardzo poniżej zebym o 9 się dokopała hahah
-
Trzymam kciuki za wizytę
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8869437002a.jpg
13 dzień cyklu, pecherzyki po 10mm i w lewym i prawym jajniku. W poniedziałek mam się udać znów na monitoring, ponieważ powiedział, że są jeszcze za małe. Czyli jest szansa na owulacje? Nie znam się pierwszy raz miałam robiony monitoring