Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs nie wiem jak to jest z ciałkiem ,ale w poprzednim cyklu jak byłam na usg w dniu miesiaczki to on juź widzial i mówił,że moje jajniki czy te jajeczka są nie bardzo i dlatego dostałam clo. Jak to wygląda po owu to nie wiem bo nigdy nie byłam..
-
przedszkolanka:) wrote:No właśnie u mnie to samo,zwłaszcza te niebieskie.
Tak myślę Beti czy one u Ciebie by się nie sprawdziły przy pcos?
Wikinie robie wiecej
-
przedszkolanka:) wrote:Noo. Bo ja mam jakieś i one nie są tak czułe. Porównując do poprzednich to baaaardzo nieczułe ;p pokazują faktyczny moment owu.
-
Beta 16, czyli niziutka, ale wczoraj był dopiero 10 dpo. Powtórzę jutro wieczorem, czyli po 48 h.
Progesteron prawie 24. Nie ma sensu brać dodatkowo, prawda?przedszkolanka:), Martek&M, gosix, Słoneczko12, speakyourmind93, patuniek86, Pestkaa, Szczęściara, blair., Wik89, kalcia, Lami, kark, moyeu lubią tę wiadomość
-
Ja do testów owu się chyba nie nadaje heh mam pcos.Nosi mnie dzisiaj nie wiem co ze sobą zrobić.Ani @ ani owu , tylko czekac a ja tak nie lubie czekac
-
rzepakowepole wrote:Beta 16, czyli niziutka, ale wczoraj był dopiero 10 dpo. Powtórzę jutro wieczorem, czyli po 48 h.
Progesteron prawie 24. Nie ma sensu brać dodatkowo, prawda? -
A mnie tak łeb napierdala ze szok... nie wiem czy dam radę pójść na ten monitoring tak mnie rozłożyło...
-
gosix wrote:Beti, pocieszę Cię, że też czekam na @ i nadal nic
-
Przedszkolanko kciuki! Ja tam w testy owu w drugiej fazie nie wierzę, ostatnio kilka dziewczyn, których wykresy obserwowałam miały pozytywne przed @ a ciążowe negatywne i nic z tego nie było. Nie przyłożę ręki do nakręcenia Cię nimi
ale za to w temp juz wierzę bardziej, dlatego czekam na dobrą wiadomość
Meggs, będzie gwiazdka jak ta lala! Jestem tego pewna. Gin powie piękna owulacja, idealne endo, teraz tylko czekać z zaciśnietymi kciukami! Zobaczysz
Nikodemko nie rozumiem, dlaczego macie takie terminy na badanie nasienia. Ja jak dzwoniłam to termin był choćby na jutro w invikcie. Ale narazie zrezygnowaliśmy jednak. Żeby ogarnąć promkę trzeba najpierw pójść na pierwszą bezpłatna wizytę ze specjalistą, a pani zapytała od razu, czy to ma być zwykła wizyta czy rozpoczęcie procedury in vitro i jakoś mnie to zgasilo. Prosiła zabrać na wizytę całą dotychczasową dokumentację medyczna moją i męża. Ten lekarz nas wyśmieje jak się pojawimy po 5 cs radośni i jeszcze naiwnie pewni, że tak naprawdę uda nam się normalnie, tylko chcemy tak o się trochę zbadać.
Mam jeszcze cierpliwośćza dużo mam teraz na głowie, żeby mi się ot tak udało!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Wiki - ja dzis sobie troche poczytalam, posiedzialam na forach i tak, jak pisaly dziewczyny, duzo kobiet czuje sie identycznie jak na okres a potem dwie krechy. I troche mnie to dziwi, bo za pms odpowiedzialny jest spadek progesteronu przed zblizajaca sie @, a przeciez w ciazy rosnie... Ale chyba musze sie jeszcze doksztalcic
Przy moim fatalnym przedokresowym samopoczuciu spodziewalam sie po prostu, ze kiedy uda sie zajsc w ciaze bede czula te objawy inaczej albo nie bedzie pmsu wcale. A prawda jest taka, ze nie moge tego przewidziec...
Laze po sklepach i musialam przysiasc na chwile na lawce. Leje sie ze mnie pot, boli mnie brzuch... jak ma przyjsc @ to niech sie zlituje i bedzie juz.
Nikodemko, ja na poczatku swojej czerwcowej ciazy, kiedy wszystko bylo idealnie, pecherzyk rosl, beta cudna, czulam taki PMS, ze maz bal sie do mnie podchodzic. Nie patrz na nastroje, hormony szaleja, wiec kobiety roznie sie czuja. Mnie lapala kur*ica, choc bylam przeszczesliwa plus rozne miesiaczkowe bole.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:54
-
Dzięki Niezapominajko :* denerwuje sie , ale tez staram się nie nakręcać negatywnie. Jutro się wszystko okaże. Temp glupia mnie zestresowała ze stanęla w miejscu ;/
A co do badań nasienia mozecie je zrobić tak po prostu sami sobie. My tak robiliśmy. Bez zadnych wcześniejszych wizyt. Nie ma chyba sensu od razu juz uderzać do klinik niepłodności. Jeszcze za wcześnie na to, zreszta ja jestem pewna ze uda Wam się naturalnie w odpowiednim czasieNiezapominajka2 lubi tę wiadomość