Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:no cos Ty, po cb największe szanse na zajście, przynajmniej wiesz że mozesz zajść kochana!!!
-
Nona nie zostaniesz sama, ja zostaje
U mnie chyba po owulce. Dzisiaj mamy gości na noc więc koniec starań. Jutro mam wizyte zeby sprawdzić czy pękł pęcherzyk i stresuje się ze coś jednak poszło nie tak. Że pęcherzyk nie pęka, albo że rośnie za dużybi jest niewartościowy i dupa z tego.
Temp. Coś podskoczyła a dziś stanęła w miejscu. A program wyznaczył mi owu przed pozytywnym testem owu. Wszystko więc nie tak. -
Meggs wrote:Nona nie zostaniesz sama, ja zostaje
U mnie chyba po owulce. Dzisiaj mamy gości na noc więc koniec starań. Jutro mam wizyte zeby sprawdzić czy pękł pęcherzyk i stresuje się ze coś jednak poszło nie tak. Że pęcherzyk nie pęka, albo że rośnie za dużybi jest niewartościowy i dupa z tego.
Temp. Coś podskoczyła a dziś stanęła w miejscu. A program wyznaczył mi owu przed pozytywnym testem owu. Wszystko więc nie tak. -
rzepakowepole wrote:Jak już w końcu będziecie testować, to polecam Bobo Testy. Ale tylko dla tych, co się nie dopatrują cieni po czasie. U mnie na Bobo piękna kreska, a na Super czułym z Domowego Laboratorium słabiutka bardzo, mimo że to 10 a Bobo 25. Testy dla porównania robione z tego samego moczu.
-
Wiki - ja dzis sobie troche poczytalam, posiedzialam na forach i tak, jak pisaly dziewczyny, duzo kobiet czuje sie identycznie jak na okres a potem dwie krechy. I troche mnie to dziwi, bo za pms odpowiedzialny jest spadek progesteronu przed zblizajaca sie @, a przeciez w ciazy rosnie... Ale chyba musze sie jeszcze doksztalcic
Przy moim fatalnym przedokresowym samopoczuciu spodziewalam sie po prostu, ze kiedy uda sie zajsc w ciaze bede czula te objawy inaczej albo nie bedzie pmsu wcale. A prawda jest taka, ze nie moge tego przewidziec...
Laze po sklepach i musialam przysiasc na chwile na lawce. Leje sie ze mnie pot, boli mnie brzuch... jak ma przyjsc @ to niech sie zlituje i bedzie juz.Wik89 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Wiki raczej normalne,ja teź jestem wypryszczona i tłuste włosy mam szybko i do tego żre na potęge..
Dzieki za odpowiedz:) Ja wiem tak w ogóle, że moje pytanie może się wydawać banalne, ale serio sie nad tym zastanawiam, bo porównując siebie do mojej siostry czy moich przyjaciółek widzę, że u mnie jednak ta cera i wlosy naprawde mocno siadają w drugiej fazie cyklu, podczas gdy bliskie mi dziewczyny maja mniej nasilone objawy (np. jeden pryszcz;)). Wspomne o tych moich rozkminach przy okazji ginekologowi;)przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko nie przyjdzie przez kolejne 10 miesięcy ;p
A ja potwierdzam regułę,że owulakow się nie robi rano. O 9:30 byly mocne dwie a o 12 i 15 bladziochy.
Wiki to hormony i dlategoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 15:01
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ,które biorą miovarian /ovarin/inofolic itp. Jak to z tym jest? Bo nie brałam kila dni ( zastanawiałam się czy kupic kolejne opakowanie) No ale kupiłam .Wypilam wczoraj 1 saszetke i dzisiaj tez 1 dopiero i widze znowu śluz płodny.Nie ,nie to nie owu ale dlaczego to tak przekłamuje? Wcale mnie to nie cieszy bo wcześniej sluz plodny miałam faktycznie wtedy tylko kiedy było przed owu a teraz mnie to w konia robi niepotrzebnie i miesza w glowie.Tez zauwazylyscie przy tym sluz plodny kilka razy w cyklu???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 15:08
-
Ja w forach śmigam na nartach ale czytam kibicuje i jutrzejszy ranek będzie pełen emocji z okazji mojego bezowulacyjnego cyklu pije wino grzane i piwo grzmocę się z mężem i szaleje na nartach a co:)
Ja mam Tymka i polecam właśnie uczy się jeździć na nartach
Czy przy braku owulki normalnie bolą cycki przed okresem w sumie to boli mnie jedna lewa ciekaw jak długi będzie cykl niestety id lutego ciąża stanie się tylko marzeniem bo mąż zaczyna prace i 4dni w tyg poza polska wiec wstrzelić się to będzie jakiś cudNikodemka, przedszkolanka:), Wik89, Słoneczko12, blair. lubią tę wiadomość
-
Meggs - nie wiem czy tego probowalas i nie smiej sie, ale wedlug mnie najlepsze lekarstwo na migrene to... stanac kilka razy na glowie albo zwiesic sie na lozku tak, zeby krew doplynela do glowy.
-
Beti82 wrote:Dziewczyny ,które biorą miovarian /ovarin/inofolic itp. Jak to z tym jest? Bo nie brałam kila dni ( zastanawiałam się czy kupic kolejne opakowanie) No ale kupiłam .Wypilam wczoraj 1 saszetke i dzisiaj tez 1 dopiero i widze znowu śluz płodny.Nie ,nie to nie owu ale dlaczego to tak przekłamuje? Wcale mnie to nie cieszy bo wcześniej sluz plodny miałam faktycznie wtedy tylko kiedy było przed owu a teraz mnie to w konia robi niepotrzebnie i miesza w glowie.Tez zauwazylyscie przy tym sluz plodny kilka razy w cyklu???
U mnie był płodny 2 razy tylko w cyklu ciążowy tak to zawsze tylko pry ovu i koniec od 2 cykli nie miałam cykle bezowulacyjne mimo ze brałam oviarin teraz inofem wiec nie wiem czy t ma wpływ -
Nikodemka wrote:Meggs - nie wiem czy tego probowalas i nie smiej sie, ale wedlug mnie najlepsze lekarstwo na migrene to... stanac kilka razy na glowie albo zwiesic sie na lozku tak, zeby krew doplynela do glowy.