Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agagusia - gratulacje! :* Masz juz jakies imie na oku? Zawsze mnie to ciekawi
Wiki - dobrze wiedziec! Ja 18 lutego mam wizyte u lekarza z Karowej. Co do badania nasienia to polecaja Novum i Bociana.
Monia - czyli masz tp 3 dni po mnie. Jejku, ale byloby cudownie gdybysmy grupowo sie przenisoly na fioletowy pazdziernik... To az zbyt piekne, zeby moglo byc prawdziwe.przedszkolanka:), Pestkaa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:07
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:07
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko, ja tem mam istny PMS , sama ze sobą nie mogę wytrzymać w dodatku przeziębienie mnie dopadło i temperatura spadła już drugi dzień. Miewam chwile załamki po ekscytacje, ze na pewno się udało! Moja córcia całuje brzuszek i mówi, ze śpi w nim dzidzia - no nie mogło się nie udać! przebieram nóżkami na jutrzejsze testowanie.
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Jak już w końcu będziecie testować, to polecam Bobo Testy. Ale tylko dla tych, co się nie dopatrują cieni po czasie. U mnie na Bobo piękna kreska, a na Super czułym z Domowego Laboratorium słabiutka bardzo, mimo że to 10 a Bobo 25. Testy dla porównania robione z tego samego moczu.
-
Teczova, dzięki za info! No wlasnie, ja w ogole bede probowala dostac sie do dr Milewczyka:) natomiast mezowi powiedzieli w rejestracji ze on przyjmuje tylko kobiety a mezczyzn i pary przyjmuje jakas kobieta maz nie zapamietal nazwiska. Moze zaczne u dr Milewczyka prywatnie, zobaczymy
Agagusia suuuuper:) gratki!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny