Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko - powoli zaczynam ukladac w glowie jak Ci pogratuluje Teraz jestem juz pewna, ze „to jest to”. Jutro bedzie szał chyba sie poplacze!
Wiki - testuj jutro z nami, ja tez bede 9/10 dpo, co nam szkodzi
Rzepakowepole - na to licze... Ale nasluchalam sie ostatnio od kuzynek, ze jedna jak byla w ciazy to w ogole nie miala w tym cyklu pms, a zawsze ma straszny, druga miala, ale zupelnie „inaczej” bolalo... I tak mi to weszlo do glowy, ze sie podlamalam i zamiast na dwie kreski zaczelam czekac no okres.
No wlasnie dziewczyny (ktore maja dwie krechy albo juz dziecko), czy przed pozytywnym testem mialyscie takie same objawy jak przed nadchodzacym okresem?przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko kreska jak ta lala. Czuję w powietrzu ciazunie haha.
Nona do boju.. Dziec sam się nie zrobi. To kto jutro testuje?
Haha mnie kuje lewy cycek..
Ja , przedszkolanka, nikodemka, słoneczko... kogo ominęła jeszcze?przedszkolanka:), Słoneczko12 lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - powoli zaczynam ukladac w glowie jak Ci pogratuluje Teraz jestem juz pewna, ze „to jest to”. Jutro bedzie szał chyba sie poplacze!
Rzepakowepole - na to licze... Ale nasluchalam sie ostatnio od kuzynek, ze jedna jak byla w ciazy to w ogole nie miala w tym cyklu pms, a zawsze ma straszny, druga miala, ale zupelnie „inaczej” bolalo... I tak mi to weszlo do glowy, ze sie podlamalam i zamiast na dwie kreski zaczelam czekac no okres.
No wlasnie dziewczyny (ktore maja dwie krechy albo juz dziecko), czy przed pozytywnym testem mialyscie takie same objawy jak przed nadchodzacym okresem?
Nikodemko, ja przy pierwszej ciąży pamietam tylko doskonale ze kilka dni przed miesiączka byłam bardzo zmęczona. Trenowaliśmy wtedy z mężem regularnie i dzień przed okresem nie poszliśmy na siłownie i zrobiliśmy sobie trening na atlasie w domu i pamietam, ze nie mogłam zrobić podstawowych ćwiczeń. Mąż się śmiał ze nie jadłam dziś śniadania , a ja po prostu w połowie skończyłam i następnego dnia 1 dzień po spodziewanej @ miałam dwie tluste kreski
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
kalcia wrote:Nikodemko, ja przy pierwszej ciąży pamietam tylko doskonale ze kilka dni przed miesiączka byłam bardzo zmęczona. Trenowaliśmy wtedy z mężem regularnie i dzień przed okresem nie poszliśmy na siłownie i zrobiliśmy sobie trening na atlasie w domu i pamietam, ze nie mogłam zrobić podstawowych ćwiczeń. Mąż się śmiał ze nie jadłam dziś śniadania , a ja po prostu w połowie skończyłam i następnego dnia 1 dzień po spodziewanej @ miałam dwie tluste kreski
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - powoli zaczynam ukladac w glowie jak Ci pogratuluje Teraz jestem juz pewna, ze „to jest to”. Jutro bedzie szał chyba sie poplacze!
No wlasnie dziewczyny (ktore maja dwie krechy albo juz dziecko), czy przed pozytywnym testem mialyscie takie same objawy jak przed nadchodzacym okresem?
Nikodemnko, ja w 1 ciąży czułam się identycznie jak na @, brzuch bolał, pryszcze wyszły i piersi bolały, dlatego test zrobiłam dopiero tydzień później bo byłam pewna że @ się po prostu spóźnia:) -
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko, odswieżałam jak głupia i czekałam na Twój test ale jutro będą emocje!
Trzymam kciuki za wszystkie testujące.
U mnie dziś skok temperatury - jestem mega szczęśliwaNona, gosix, kark, Beti82, przedszkolanka:), Słoneczko12, blair. lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
przedszkolanka:) wrote:A ja mysle tak teraz,że za szybko ten test. Przecież rano lh jest najwyzsze..głupek.
Nona to nie ma opcji,zaciążamy na pazdziernik razem!!
Speaky
Ewelina superprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyPrzedszkolanko ja taki owulak miałam przy tym cieniu co mi Najmłodsza kadrowała I to z pierwszego moczu sikałam, bo normalnie przed @ z pierwszego siku nawet bladziocha na lh nie ma
Kurcze, czyli jutro 7? Nie wiem czy mnie budzik dobudzi, ale spróbuję
Nikodemko, ja teraz to nawet mniej objawów miałam niż przed @ Zresztą to chyba ty kiedyś pytałaś o śluz - nadal mam Saharę.przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Jej co tu się dzieje ! Gratuluje biegającej mamę ! ❤️ I trzymam kciuki za jutrzejsze testy !!!
Ja niestety zaczynam nowy cykl ...
czytałam ze proponujecie picie winka ! Jakieś konkretne ? Tzn może być słodkie czy lepiej wytrawne ? Jeść migdały i co jeszcze ? I od kiedy jecie/jadlyscie ? Od pierwszego dc ?
Jej ale chciałabym zobaczyć już te dwie kreseczki ... -
Hej! Dawno się nie odzywałam tutaj, ale czytam Was namiętnie i kibicuję.
Przedszkolanko, Ty to masz nerwy ze stali... ja bym już dawno zrobiła ciążowy! Niemniej jednak, już sobie narobiłaś nadziei, pomimo że nie jest to ciążowy i nie daje 100% pewności. Nie lepiej zrobić ciążowy i mięć pewność? Jesteś 12 dpo to już powinien wyjść, jeśli chcesz się uchronić przed wiedzą o cb (co moim zdaniem jest bardzo istotną informacją dla lekarza, jakby nie patrzył raz to przypadek, ale 2 razy lub więcej może świadczyć o problemach z zagnieżdżeniem itd.) to test powinnaś robić min. tydzień po spodziewanej @. Wybacz że taki depresyjny wydźwięk, ale wiem jak boli upadek po takim nakręcaniu. Z drugiej strony, sama znasz się najlepiej, i wiem że cokolek zrobisz, będzie dobre dla Ciebie, więc trzymam kciuki Kochana!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻