Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To umawiamy sie na 7.00
Przedszkolanko - nie jestem do konca pewna kiedy pekl pecherzyk, ale obstawiam, ze to bedzie 9/10 dpo.
Ale u mnie idzie okres i to chyba szybciej niz powinien. Jak boli mnie brzuch po pierwszym porannym siku to znaczy, ze jest tuz za rogiem a dzis bolal.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:06
przedszkolanka:), Wik89, kark lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
przedszkolanka:) wrote:To wyczarujcie mi na jutro dwie krechy!!
przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Nona plan źe codziennie po takim poście?
Nikodemko ten ból @ jest zdradliwy i nie wiem od czego zalezy..ja zawsze miałam szybko a teraz jak na mnie późno. Oby Twój zwiastował dobrze
Teczova nasikalam,zaraz wstawie jak odczeka
Beti haha na jutro!Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Ej,ale ja mówiłam że piątek
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona bosko
Mam zawał(owulak)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/919849a5d760.jpgtęczova, Pestkaa, kalcia, Nona, Lami, gosix, Szczęściara, Słoneczko12, Agagusia, Biegającą-mama, Ewelina92, speakyourmind93, kark, blair., Dorciax, Lady_Dior, patuniek86, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:07
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny