Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:06
przedszkolanka:), Biegającą-mama, kalcia, Pestkaa, kark lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
przedszkolanka:) wrote:Buhahahahhaha to Ty sie jaraj a ja oaza spokoju dzisiaj posprzątam dom ;p
Ps.mam przed oczami ten 5 październik buuuuSłoneczko12, przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Biegająca super!!!!!!!!!!! Zdradz nam swoje patenty! Trzeba biegac żeby zajsc? haha
tęczova, przedszkolanka:), Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Biegajaca-mama - gratulacje!!! Ale wcale mnie nie zaskoczylas, to bylo pewne I jestes przykladem tego, ze pozytywny owulak moze sie rownac pozytywny ciazowy
Przedszkolanko - dlaczego nam to robisz??? wklejaj juz tu zdjecie tych swoich dwoch krech, bo zniesiemy jajko!
Ale by bylo pieknie gdyby naprawde zaczela sie fala serduszek...
U mnie temperatura w gore, ale od wczoraj biore luteine, wiec to normalne. Oprocz tego typowo przedokresowo. Cycki bola jak szalone.Nona, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko12, Agagusia, kark lubią tę wiadomość
-
Ej to ja jutro nastawiam budzik na 7.00, chce przy tym byc No i tez sikne, ale tylko dla towarzystwa, nie na powaznie.
przedszkolanka:), Nona, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny