Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tego co czytam, to niestety chyba nie mozna na jego podstawie oszacowac czy to ciaza... Ale dobrze, ze nie jest za niski, bo wtedy martwilabym sie, ze cialko zolte zle pracuje Chociaz nie powiem, zapalila mi sie iskierka nadziei.
Nie wiemy co robic. Jest wolny termin na badanie nasienia 12 dnia mojego cyklu, a owulacje mam ostatnio 14-15 dc. Przed trzeba zrobic przerwe od ❤️. Boje sie, ze sie przesunie np na 13dc i juz dupa. -
O kurcze to takie dlugie terminy...?? To powiem mojemu zeby jutro sie umowil:p hm no ja bym chyba probowala przesunac badanie o kilka dni, a moze zapiszcie sie na 12 a dogadacie sie z kims z rejestracji ze bedzie probowal przelozyc na wczesniejszy termin? Moze sie zwalniaja te terminy...II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
OlivkowaMama wrote:Beti
Powiedział, że nie należy wywoływać wcześniej niż 6tyg. No to czekam, mam nadzieję, że będzie szybciej...
Nikodemko nie doradzę kurcze..OlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
Obym musiala odwolywac zrobie to z wielka przyjemnoscia.
Wiki - kilka dni temu dzwonilismy i najblizszy wolny termin byl na poczatek marca, a nam zalezy, zeby miec wynik do wizyty 18.02. Dzis Pani zadzwonila do meza, ze zwolnil sie 11.02. Jeszcze dowiemy sie jutro gdzie indziej Woalalbym, zeby zrobil badanie w trakcie mojej @. -
OlivkowaMama wrote:Beti
Powiedział, że nie należy wywoływać wcześniej niż 6tyg. No to czekam, mam nadzieję, że będzie szybciej... -
Jest bladzinka cienka http://ifotos.pl/zobacz/IMG1463JP_qweaenh.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 06:37
moyeu, Ani0nka, XxMoniaXx, Sasanka5, gosix, Agagusia, Słoneczko12, przedszkolanka:), Lami, Szczęściara, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Ej no nasika któraś na ciążowy a nie w kółko owulaki! Owulacje to wy już miałyście, teraz byśmy chciały gratulować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 06:38
-
Biegajaca - no jest kreska! Wow! Nie mam doswiadczenia ale wedlug mnie to nie zadna bladzinka;) gratki!
Ktory dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 06:49
Sasanka5 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023