Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Heh to nie tak szybko :p jeszcze z rok conajmniej:p
Odkręć te słowa! Jaki rok?! Nim się obejrzysz, będziesz w ciążyCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Ja już po wizycie.
Gin powiedział, że do wyników męża do niczego nie można się przyczepić.
Był zdziwiony, że przybywam z wszystkimi wynikami, cały pakiet nadnerczy, testo, tsh, cukry
Moje wyniki uznał za dobre, trochę przy granicy normy niektóre ale ogólnie nie ma się czym przejmować.
Usg, jajniki wyglądają dobrze, endo cienkie ale nie pamiętam ile dokładnie, a dziś 30dc. Kazał czekać do 42dc jak nie będzie to wywołać.
Z usg powiedział jeszcze, że jak znajdę w ciążę to tylko cesarz, w miejscu cięcia macica ma tylko 3 cm.
Mam się zjawić na monitoringu, i jeśli faktycznie jaja nie rosną to będziemy działać. Ogólnie jestem zadowolona, powiedział żeby się nie martwić bo ciąża będzie. No ja myślę
Słoneczko12, Lami, Biegającą-mama, gosix, Szczęściara, przedszkolanka:), Wik89, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
OlivkowaMama - swietne wiadomosci! Gratuluje A najpiekniejsze sa dwa ostatnie zdania.
Ja sie teraz troszke zmartwilam moim wynikiem estradiolu, bo weszlam na alab i pokazalo mi sie, ze powinnam skonsultowac ten wynik z lekarzem, bo jest za wysoki. Wiecie cos o tym? Norma to 214 ja mam 283.
Za miesiac powtorze na pewno... -
Lami wrote:Się będzie działo
Ojjojoj
Któraś obsikuje jutro? W piątek biorę wolne, więc będę gwałcić przycisk odśwież non stop Fala się rozpoczęła! Będzie istne ciążowe tsunami
Dziewczyny, cały czas mocno trzymam kciuki!
Hahaha ja też w pt mam wolne nie ma więc spania do 10 melduje się na forum od samego rana!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
info ze strony labu:
"Wysoki poziom estradiolu występuje u kobiet w ciąży i nie jest niepokojącym objawem. Podwyższony poziom estradiolu zdarza się również u osób chorujących na nadczynność tarczycy. Podwyższony estradiol może wskazywać na nowotwór jajników, nadnerczy, choroby wątroby. Wskazana konsultacja lekarska". -
OlivkowaMama wrote:Ja już po wizycie.
Gin powiedział, że do wyników męża do niczego nie można się przyczepić.
Był zdziwiony, że przybywam z wszystkimi wynikami, cały pakiet nadnerczy, testo, tsh, cukry
Moje wyniki uznał za dobre, trochę przy granicy normy niektóre ale ogólnie nie ma się czym przejmować.
Usg, jajniki wyglądają dobrze, endo cienkie ale nie pamiętam ile dokładnie, a dziś 30dc. Kazał czekać do 42dc jak nie będzie to wywołać.
Z usg powiedział jeszcze, że jak znajdę w ciążę to tylko cesarz, w miejscu cięcia macica ma tylko 3 cm.
Mam się zjawić na monitoringu, i jeśli faktycznie jaja nie rosną to będziemy działać. Ogólnie jestem zadowolona, powiedział żeby się nie martwić bo ciąża będzie. No ja myślęOlivkowaMama lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:info ze strony labu:
"Wysoki poziom estradiolu występuje u kobiet w ciąży i nie jest niepokojącym objawem. Podwyższony poziom estradiolu zdarza się również u osób chorujących na nadczynność tarczycy. Podwyższony estradiol może wskazywać na nowotwór jajników, nadnerczy, choroby wątroby. Wskazana konsultacja lekarska".
Słoneczko12, przedszkolanka:), fiorella82 lubią tę wiadomość