Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no, Przedszkolanko, cos musi byc na rzeczy, to nie jest normalne Ale nie mogę się doczekac Twojego testu!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Sloneczko u ciebie to ciaza mur beton. Tylko test za wczesnie zrobilas:)
Oby Twoje słowa okazały się prorocze!XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Ja w tym cyklu też nie odmawiam sobie winka czy piwka. Od kilku miesięcy chuchalam a i tak nie byłam w ciąży dlatego w tym cyklu zachowuje się normalnie. Miałam zrobić owulaka a nawet to olalam. Powiedzcie mi kobietki czy po ♥️ może zmienić się szyjka? Zauważyłam że po ♥️ jest taka miękka i otwarta. Zastanawia mnie to czemu tak się dzieje.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Słoneczko piękne! Szkoda że ja wytraciłam te testy bo te moje to słabszej czułości:p
Nikodemko oby tylko na jakieś zaburzenia nie wskazywały..
Szczęściara tak,czytałam że po nie sprawdza sie bo jest rozmiekczona
Moja dzisiaj zupelnie inna(tak,grzebałam). -
Przedszkolanko - ja tez sprawdzilam, mam nisko, twarda i zamknieta. Chociaz tak jak mowilam, u mnie nic to nie mowi a jaka masz Ty?
-
Niezapominajka2 wrote:Na wywołanie @, która i tak ma przyjść najlepiej u mnie zawsze sprawdzał się test ciążowy chyba psychicznie wtedy odblokowywałam macicę xD
Przedszkolanko kciuki! A jak wysikasz 2 kreski to podzielisz się owulakami na szczęście? Bo 150 nie przerobiłaś na pewno, dla każdej z nas tutaj wystarczy xD
Mój update: wypływa śluz kremowy, ale nauczona doświadczeniem pogrzebałam dalej i jest! Przerwsza nitka białka. Owulak blady. Jutro zaczynamy bo dziś męża nie ma. Poza tym proszę o kciuki w piątek, bo mam pierwszy etap rozmowy kwalifikacyjnej w nowej pracy coś się teraz na pewno wykluje - albo ciąża albo nowa praca
Ja niestety teraz nic nie wysikam, właśnie czekam na @, żeby wreszcie wrócić do gry Macica powinna czuć się odblokowana
Trzymam kciuki za rozmowe! Pojdzie combo, nowa praca i ciąża!Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
Przedszkolanko - az trzasnelam owulaka Ale u mnie to moze byc resztka zastrzyku, mimo ze ciazowy juz negatywny.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/831e4d7ddfa1.jpgLami, kalcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak Wy to ja trzasnelam owulaka. Po dwóch godz od wypicia szklany herbaty. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a38eefe2496.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:38
Lami lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja tego mojego owulaka traktuje z przymruzeniem oka Nie mialam wczesniej do czynienia z zastrzykiem, nie wiem jak to dziala...ale pewnie trzasne jeszcze jutro, nie wygram z ciekawoscia
EDIT: Szczesciara, ale pozytyw! :oWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:45
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Się będzie działo
Ojjojoj
Któraś obsikuje jutro? W piątek biorę wolne, więc będę gwałcić przycisk odśwież non stop Fala się rozpoczęła! Będzie istne ciążowe tsunami
Dziewczyny, cały czas mocno trzymam kciuki!Nikodemka, przedszkolanka:), Słoneczko12, Szczęściara, Sasanka5, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero