Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ach, az ja tez sobie wyznaczylam date porodu. Moja to 09.10. Zabierzcie mnie ze soba na porodówke!
tęczova, Pestkaa, kark, przedszkolanka:), sunshine03 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:06
gosix, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:06
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona wrote:hehe Meggs racja
ej ak robic te owulaki, 2 dziennie robicie tuz przed owu?
8,9,10,11,12 dc po jednym ale mysle 13,14,15dc po dwa?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Też 5, choć przez 2 dłuższe cykle OF pokazuje 7. Piąteczka!
Przedszkolanko, rozumiem Cię bardzo dobrze. Pamiętaj, że test w tym dniu cyklu nie musi nic oznaczać, a może dac radość. -
Teczova - polowa mojej rodziny jest z pazdziernika, byloby pieknie. A maz ma urodziny rowno miesiac pozniej. Juz sie rozmarzylam, zaraz bede zalowac
Zachowuje sie jakby to moj owulak byl pozytywny, a nie Przedszkolanki
Ach te hustawki nastrojow...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 14:36
przedszkolanka:), Nona, tęczova lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki. Dzisiaj już mam znacznie lepszy humor. Co będzie to będzie.
Pestko gratuluję. Rzepakowepole Tobie też gratuluję.
Przedszkolanko oby te kreski z owulaka przerodzily się w ciazunie.
Z ciekawości też później zrobie owulaka.przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, tyle nowych serduszek ❤️ Dziewczyny gratulacje! Ja idę w czwartek na monitoring a później pewnie w poniedziałek. Seks dziś tez będzie już nastawiłam męża
ogólnie to będziemy starać się co drugi dzień
Beti82, przedszkolanka:), Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Gosix znam to.
Ja wiem,że jestem nienormalna,robie codziennie owulaki i dzisiaj oczywiscie tez i po 2h (ze szklanka soku z grejfruta bo mi przypomniałyscie) patrzcie na to:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/701ca1321008.jpg
Nie,nie nakrecam siè i prosze nie wmawiac ciąży,mam tylko pytanie czy przed @ może lh wzrosnąc tak jak tuż po @(jak u mnie lub Nikodemki)?
Przedszkolanko, nie wiem co to znaczy, ale ja miałam po uwulacjj już zupełnie białe owulaki, a zostało mi kilka i zrobiłam 7 i 8 dpo i tez mam kreski a dzisiejsza jest ciepmniejsza niż wczorajszaw piątek robię teścik.
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Monia to nawet sie wykresem nie kieruj
Moj kolejny owulak też bladzioch ,ale blade już;p ale jelita mi sie buntowały w biedronce i śluzu więcej,że myslałam że to @. Pewnie menda sie spózni..a jak radzicie,brac dupka aż do piatku? Czy bez sensu hamuje @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 15:23
-
Przedszkolanko - a masz tak, ze dupek blokuje Ci @ czy dostajesz mimo jego brania? Bo ja przy luteinie dostaje nawet jak nie odstawie, wiec czasem przedluzam nawet o 1 dzien dopoki nie dostane.
-
Ja bym na pewno nie odstawiala wczesniej niz przed testem
W piatek beda dwie krechy i bedziesz brala dalej!
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny