Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałabym coś doradzić, ale przyznam szczerze, że zawsze po pierwszych pozytywnych owulakach nie robiłam ich dalej.
Ale to może być dobry znak Przedszkolanko! Może warto za kilka godzin jeszcze raz siknąć?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
przedszkolanka:) wrote:Gosix znam to.
Ja wiem,że jestem nienormalna,robie codziennie owulaki i dzisiaj oczywiscie tez i po 2h (ze szklanka soku z grejfruta bo mi przypomniałyscie) patrzcie na to:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/701ca1321008.jpg
Nie,nie nakrecam siè i prosze nie wmawiac ciąży,mam tylko pytanie czy przed @ może lh wzrosnąc tak jak tuż po @(jak u mnie lub Nikodemki)?
Nie nakręcaj się, nie. Powiem Ci tylko że mój dzisiejszy owulak tylko minimalnie ciemniejszy niż Twójprzedszkolanka:), speakyourmind93, kark lubią tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Pestko, gratulacje! Piękna kreska. Nikodemko, ja wiem o czym mówisz. Hormony to straszna sprawa potrafi być. Dzięki temu, że masz te świadomość, wiesz też, że to minie...
U mnie kreska nadal jest. Rano był dół, bo z pierwszego moczu był cień, ale na kolejnym teście po paru godzinach już wyraźna - na tyle na ile może być wyraźna 10 dpo.
Przedszkolanka wczoraj pod wykresem pytała o objawy. Muli mnie w dole brzucha jak na okres, a wczoraj miałam kłucie po prawej stronie na dole. Dokładnie tak samo miałam w ciąży z córką. Pamiętam dokładnie, bo w dzień testu jechałam autem 400 km do mamy na święta (prowadziłam) i całą drogę mnie kłuło. Myślę, że to trwa zagnieżdżenie, także może być różnie.
piąteczka rzepakowepole! -
No wlaśnie wieczorem mi blady pewnie wyjdzie jak zawsze ,ale taka moja natura ;p
Nie nakręcam się,ale zdziwilam sie bardziej bo one słabo czułe są.
Jeszcze jak bede miala chwile to zerkne czy kiedys mi tak wychodzily (poprzednio chyba nie).
Dziekujespeakyourmind93, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:No wlaśnie wieczorem mi blady pewnie wyjdzie jak zawsze ,ale taka moja natura ;p
Nie nakręcam się,ale zdziwilam sie bardziej bo one słabo czułe są.
Jeszcze jak bede miala chwile to zerkne czy kiedys mi tak wychodzily (poprzednio chyba nie).
Dziekujeprzedszkolanka:), XxMoniaXx, kark lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, kciuki!
A ja właśnie szukam po googlach "domowe sposoby na przyspieszenie miesiączki" Wszędzie gdzie czytam polecany seks, no kurde remedium na wszystkoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
Przedszkolanko - powiem tylko tyle: nie moge sie doczekac az zrobisz ciazowy )
U mnie hormony szaleja. Placze bez powodu, zasnelam niespodziewanie, nie mam na nic sily... Nienawidze sie tak czuc.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Rzepakowe ciążowe wzbudzają we mnie strach i mówię to na bardzo poważnie..
Gosix ja wywolalam Chodakowska! Killer,Turbo spalane,Rewolucja i po 2 dniach @ byla
Pestkooooo ja też na 5 mam!! Z tym,że tylko sprawdzana a nie potwierdzona ;p
Nikodemko dokładnie tak wczoraj mialam..płacz,sen,brak sił. W zupełności Cię rozumiem i powiem Ci,że jak się rozkleiłam wieczorem (a zdarza mi się to mega rzadko) to ulżyło mi.kark lubi tę wiadomość
-
kark wrote:W sumie u mnie podobnie - w udanym cyklu w cholerę grejfrutów (bo cukier obniżają ) i cały czas czerwone winko
Beti, u mnie bezwoulacyjne do 50-60 dni dochodzą Oby u Ciebie było szybciej -
Ewelina92 wrote:Nie byłam, bo wszystko zapowiadało się dobrze. Przynajmniej tak twierdziła moja ginka. Być może miałam za małą dawkę, bo przez 3 dni 1/2 tabletki i 2 dni 1 tabletka.
To mój pierwszy cykl na clo po rocznej przerwie.
U mnie na razie lekarz nie bierze zastrzyku pod uwagę, bo miałam swoje owulacje tylko późne. Clo miało je przyspieszyć. -
gosix wrote:Przedszkolanko, kciuki!
A ja właśnie szukam po googlach "domowe sposoby na przyspieszenie miesiączki" Wszędzie gdzie czytam polecany seks, no kurde remedium na wszystko -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fab5fe164820.png
Cos dla humoru jeszcze takiego olewczego wykresu nie mialam. Nawet mi owu nie wyznaczylo bo na podstawie czego ? Hehe
A wlasnie ywraz bym ten wykres potrzebowala dokladny ale nie wyszlo. -
Pokićkało mi sie i w piatek bede 10dpo a nie 9. Nic to nie zmienia, bo to i tak wczesnie, ale bardziej usprawiedliwia moj zamiar testowania tego dnia.
To naprawde ciezki dzien... Jesli dzieja sie zle rzeczy, to wszystkie kumuluja sie na raz.
-
Pestkaa wrote:5 październik a Ty?
Przedszkolanko, rozumiem Cię bardzo dobrze. Pamiętaj, że test w tym dniu cyklu nie musi nic oznaczać, a może dac radość.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość