Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestka, serdeczne gratulacje
Przedszkolanko, mam nadzieję, że Twoje obawy się nie spełnią i na dniach zobaczysz 2 kreseczki.
Staram się Was czytać na bieżąco, ale ostatnio mam kiepski humor. Dziś 20 dc, owulacji nie było a przecież jest to cykl na clo. Był pęcherzyk w 11 dc i zapowiadał się na pęknięcie ok14-15dc. Ehhh... A wczoraj wyszedł mega pozytywny test owu więc pewnie inny pęcherzyk szykuje się do pęknięcia. Szczerze to wolałabym już być po owulacji i czekać na @.Pestkaa lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Pestka!!!! Gratuluję!!! Jakie krechy!
Uwaga, a ja wyczytałam, że na płodność słodkie ziemniaki bataty! Sprawiają, że dojrzewa więcej jajeczek, więc też zwiększa szanse na bliźniaki. W Afryce, gdzie jest największy odsetek bliźniaków jedzą odpowiednik batatów.
No i ostatnio w "koronie królów" znachor kazał pić wywar z niepokalanaNona, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina92 wrote:Pestka, serdeczne gratulacje
Przedszkolanko, mam nadzieję, że Twoje obawy się nie spełnią i na dniach zobaczysz 2 kreseczki.
Staram się Was czytać na bieżąco, ale ostatnio mam kiepski humor. Dziś 20 dc, owulacji nie było a przecież jest to cykl na clo. Był pęcherzyk w 11 dc i zapowiadał się na pęknięcie ok14-15dc. Ehhh... A wczoraj wyszedł mega pozytywny test owu więc pewnie inny pęcherzyk szykuje się do pęknięcia. Szczerze to wolałabym już być po owulacji i czekać na @. -
przedszkolanka:) wrote:Ewelina a mierzysz tempke?
Lami właśnie obrałam i piekę na obiad bataty ;p
Gratuluję rozpoczęcia 9 tyg;)Synek ❤️
Beti82 wrote:Ewelina a nie bylas więcej na monitoringu? Kurde przy clo się powinno częściej chodzic.Moze bys dostałam zastrzyk ok 16 dc.Ja mam zalecone jak będę na clo chodzic często ,zrobić zastrzyk jak będzie pęcherzyk ok 20 mm i później przyjść po 48 h sprawdzić czy pęklo.Dziewczyny ,,szanujcie''te cykle na clo bo ich zbyt dużo nie można mieć przecież .Dopiero 1 mialas tak?
To mój pierwszy cykl na clo po rocznej przerwie.
U mnie na razie lekarz nie bierze zastrzyku pod uwagę, bo miałam swoje owulacje tylko późne. Clo miało je przyspieszyć.Synek ❤️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosix znam to.
Ja wiem,że jestem nienormalna,robie codziennie owulaki i dzisiaj oczywiscie tez i po 2h (ze szklanka soku z grejfruta bo mi przypomniałyscie) patrzcie na to:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/701ca1321008.jpg
Nie,nie nakrecam siè i prosze nie wmawiac ciąży,mam tylko pytanie czy przed @ może lh wzrosnąc tak jak tuż po @(jak u mnie lub Nikodemki)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 12:14
speakyourmind93, kark lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Gosix znam to.
Ja wiem,że jestem nienormalna,robie codziennie owulaki i dzisiaj oczywiscie tez i po 2h (ze szklanka soku z grejfruta bo mi przypomniałyscie) patrzcie na to:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/701ca1321008.jpg
Nie,nie nakrecam siè i prosze nie wmawiac ciąży,mam tylko pytanie czy przed @ może lh wzrosnąc tak jak tuż po @(jak u mnie lub Nikodemki)?
No to sie slonce nie nakrecaj, ok, ale ja mam nadzieje ze to dobry znak! Nigdy nie mialam takiego ovulaka jak ten ostatni przed okresem. No tylko jakies 3 dni przed pozytywnym ciazowym... Takze kciuki zaciśnięte, a co ma byc to bedzie!!!!!kark lubi tę wiadomość