Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ja uwielbiam wchodzić tu z rana i nowe kreski oglądać)) Gratulacje i trzymam kciuki za wszystkoe jeszcze dzis i jutro testujące, bo widze ze troche sie Was zbiera na jutro. No i dobrze, bo fiolet czeka:)
A my dzis zaczynamy 13 tydzien, 12 skończony i prosze o mocne kciuki - o 11:40 mamy usg genetyczne!Słoneczko12, przedszkolanka:), Wik89, kark, sunshine03, Biegającą-mama, patuniek86 lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Biegajaca, gratulacje
Zaczęły mnie boleć cycki. 4 dni do @. Późno. Dziwne.przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
przedszkolanka:) wrote:Haha ja już sikalam dzisiaj ;p o 9 i popołudniu zrobiè owulaka a jutro rano test
Dzisiaj kto jeszcze zieleni?przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:06
przedszkolanka:), Nona, Lami, Wik89, kark lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziewczyny ale cudne wieści od rana , Biegająca gratulacje ! Ja mam dziś drugi dzień spadku temperatury i chyba straciłam nadzieje, do tego wczoraj mnie już coś łamało i byłam bardzo zmęczona i dziś przeziębienie bach!
Powie mi któraś jak tu wstawić zdjęcie w komentarz?
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
przedszkolanka:) wrote:Dziewczyny nie jaramy sie! Prawdopodobnie to wczorajsza wieczorna a termometr się zaciął bo mega długo nie pikal aż wyciąglam ..kolejna po siusiu byla 36.61.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość