Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O Boze ,o Boże,omatkoicorko..
Dobra,spokojnie- to tylko owulak.
Nona czekalam na to pytanie 5 cykli i nawet durna w myślach układalam co napisze. Jak tylko się jutro uda to napisze wszystko!Pestkaa, Nona, Biegającą-mama, Olaa..32 lubią tę wiadomość
-
Hahh ile emocji z rana:D przedszkolanko mega fajnie i trzymam mocno kciuki za jutrzejszy test!!! pieknie wyglada ten owulak
Ja jutro 10dpo i jesli bedzie grupowe testowanie o tej 7 to moze sie skusze:) ale wiem ze to za wczesnie tak naprawde:p po prostu entuzjazm sie udziela hahahaprzedszkolanka:), kalcia, kark lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
przedszkolanka:) wrote:Nona bosko
Mam zawał(owulak)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/919849a5d760.jpg
Mój dziś rano taki samWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 09:53
przedszkolanka:), Pestkaa, Wik89, Biegającą-mama, kark, speakyourmind93, blair. lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Przedszkolanko kreska jak ta lala. Czuję w powietrzu ciazunie haha.
Nona do boju.. Dziec sam się nie zrobi. To kto jutro testuje?
Haha mnie kuje lewy cycek..przedszkolanka:), Słoneczko12, Nona lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
przedszkolanka:) wrote:Ooooo!! I tez jutro test?
Tak, jak wszystkie to wszystkieprzedszkolanka:), Wik89, kark lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Przedszkolanko wez sie zrewanzuj za ten zepsuty krem i testuj..
No to Przedszkolanka zaszla to ja zajde za 3 miesiace sugerujac sie pierwsza ciazaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 10:10
tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko - mega! Sikaj ciążowego, biochem biochemem byl i trudno, zreszta jakby co (a wiem ze nie), to czy dzis czy jutro nic to nie zmienia. Przy takim owulaku zaryzykowalabym juz dzis uśmiech na ustach. A jutro bedziesz miala juz porównanie czy ciemnieje:) moje owulaki takie mocne nie byly przez cieniem na ciążowym.
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Aniołka mi owulak pojawił się dopiero w 7dpo , w 8 ciemniejszy, a dziś nie robiłam , bo się skończyły nie mam kogo wysłać do apteki, bo chora z córka leżę. A z ciekawości bym jeszcZe kilka zrobiła , żeby zobaczyć czy ciemnieją dalej
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata