Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez zrobilam owulaka, niestety jest bledszy niz wczoraj. Co do sluzu, to nie mam prawie wcale, czasem trafi sie odrobina bialego kremowego, ale nieduzo.
Ale ryk, dziewczyny... Wylam z 10 minut, bo zadrapalam sie nozem przy zmywaniu. Moze ten za wysoki estradiol mna targa. Wygadalam sie przez telefon kolezance, troche postawila mnie do pionu, ale i tak nie jest za dobrze. Mam juz dosyc samej siebie.
-
Nikodemko, przytulam Wiem co czujesz.. Ale musisz się podnieść, poprawić koronę, nie przestawać wierzyć i iść dalej do celu!
Śluz mam taki sam jak Ty, prawie wcale.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Postanowilam, ze dopoki nie dostane okresu staram sie nie popadac w rozpacz. Ciezko mi to idzie przy tych hustawkach nastroju, ale bardzo sie staram wziac w garsc. Jak poleci krew to bede miala usprawiedliwienie do zalamania sie i juz.
Na razie ekscytuje sie jutrzejszym testowaniem i naprawde mocno wierze, ze beda chociaz trzy serduszka na liscie!Słoneczko12, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, lubię za podejście
Może masz jakąś ulubioną czynność, która Cie wycisza i pozawala nie myśleć? Mi czasami pomaga włączenie pierwszej lepszej relaksacji na yt lub czytanie książki.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Nikodemko - nie smutaj:( mysl pozytywnie :* dla zmiany tematu a propos Karowej..doswiadczenia dzisiejsze:p moj maz dostal skierowanie do poradni leczenia nieplodnosci i poszedl dzisiaj sie zapisac byl tam przed 7 rano. I nic nie zalatwil panie w rejestracji powiedzialy ze nie ma kalendarza wizyt i ze ma przyjsc jak bedzie kalendarz wizyt a kiedy bedzie kalendarz nie wiadomo...takze mega slabo:/ pocieszam sie ze mial pecha dzisiaj i ze jakos jednak bedzie sie mozna zarejestrowac:p oczywiscie telefonow nikt tam nie odbiera
A czy ktoras z Was ma do polecenia miejsce na badanie nasienia w Warszawie?
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Maluszek prawie 6 cm, wszystko ma na miejscu:) ryzyka niziutkie, wiec wyglada na zdrowego CHLOPCA! Widac tak mi pisane bylo;) Jak ulga ze wszystko dobrze jest, pieknie sie ruszało:)
przedszkolanka:), gosix, Lami, Słoneczko12, Pestkaa, Wik89, Nona, Biegającą-mama, Szczęściara, moyeu, kark, Meggs, patuniek86, blair. lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm