Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Rzepakowe a jak tam samopoczucie po pozytywie? i jakie rady dla nas:D
A rady? Uprawiać seks. Ja bez żadnych suplementów, tylko wino.Wik89, przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
-
Kalcia - czyli doskonale sie rozumiemy. I te chwile zalamki na zmiane z ekscytacja, to kwintesencja mojego nastroju. Choc dzis czuje sie tez fatalnie fizycznie. Nie dosc, ze piersi mnie bola tak, ze chce mi sie plakac, to jeszcze zasypiam na stojaco... Ale wychodze z domu, zebym o tym nie myslec. Spotkam sie z ludzmi, moze bedzie mi lepiej.
Zycze Nam wszystkim, zeby jutrzejszy dzien byl jednym z najpiekniejszych!Nona, Słoneczko12, przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:wstaw suwaczek!
Przeczytałam swój post jeszcze raz. To że się mniej jaram, nie znaczy, że się nie cieszę. Cieszę się bardzo, gadam do brzucha i w ogóle. Ale ponieważ jest to już znany mi stan, nie ma tej takiej pierwotnej ekscytacji przed czymś nowym i nieznanym. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie.Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny:) z imion moi chlopcy uparli sie na Jurka, Jerzyka, a ja mimo ze pomysl wyszedl ode mnie, to teraz mam wątpliwości. Od lat chodzi mi po glowie Krzys i Tymek. Co myslicie? Jakies nowe inspiracje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 18:32
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Dzieki dziewczyny:) z imion moi chlopcy uparli sie na Jurka, Jerzyka, a ja mimo ze pomysl wyszedl ode mnie, to teraz mam wątpliwości. Od lat chodzi mi po glowie Krzys i Tynrk. Co myslicie? Jakies nowe inspiracje?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiki my robiliśmy badanie nasienia prywatnie w Novum i było spoko. Szybki termin i szybko wyniki. Także dla nas spoko.
Tęczowa jaki ten dr Paweł? Bo ja właśnie widziałam go na znanymlekarzu i mam zamiar pójść prywatnie. Coś angazuje się ponad to co zwykli ginekolodzy?Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie typowy pms takze tez chyba zostane.
Zastanawialam sie czy bardzo kiepska cera (nie jeden czy dwa pryszcze, ale po prostu sporo wypryskow i duzo wiecej sebum) i przetluszczajace sie wlosy na tydzien przed okresem (moj typowy objaw pms) mogą poza pmsem tez swiadczyc o jakichs problemach hormonalnych ktore sa przyczyna niepowodzen czy tez wlasnie to normalne w tej fazie cyklu. Mam zbadany testo, androstendion i prolaktyne wyniki w normach ale w tych gornych granicach. Czy cos jeszcze powinnam zbadac. Jesli ktoras z Was ma rade w tym temacie to chetnie skorzystam:)II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023