Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja melduję pierwszą zachciankę - micha kapuchy kiszonej z cukrem
Nikodemko, a Ty jak wykres i tempki ? Bo ja tak lubię sobie popatrzeć
AniOnka pewnie, że jest. W pon zobaczy jaka wielkość i jak szybko rosną, a potem czy napewno była owu. Może nawet podwójna owu, skoro w 2 jajnikach są pęcherzykiNona, blair., przedszkolanka:), Sasanka5, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ani0nka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8869437002a.jpg
13 dzień cyklu, pecherzyki po 10mm i w lewym i prawym jajniku. W poniedziałek mam się udać znów na monitoring, ponieważ powiedział, że są jeszcze za małe. Czyli jest szansa na owulacje? Nie znam się pierwszy raz miałam robiony monitoring -
Było! xD
przedszkolanka:) wrote:Niezapominajko ja teź w te testy tak pól na pół bo czytałam tez o ciazach gdzie test byl negatywny
No dokładnie o tym myślałam, tylko zapomniałam dopisać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 18:55
przedszkolanka:), kark, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Nona ja od wczoraj seksy ale dziś na bank nie bo nie mam ochoty i siły, boli mnie łeb i biorę antybiotyk. Może w piątek jak będzie mi lepiej. Lekarz powiedział ze spokojnie do wtorku mogę brać antybiotyk nic się nie stanie. Zatoki kaszel mnie już wykańczają i dlatego taka decyzja. Dzięki dziewczynki i powiem Wam jak sytuacja w poniedziałek. O 13 mam wizytę
Nona lubi tę wiadomość
-
Beti endometrium 8 mm chyba a on coś mówił o 10mm, możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tym endometrium?
-
Anionka - a wiesz w ktorym dniu cyklu mniej wiecej miewalas owulacje? Ja wczesniej mialam w 19-20 dc i w takim przypadku pecherzyk 10 mm i endo 8 jest jak najbardziej ok, bo wszystko jeszcze podrosnie To, ze sa 2 to nic. Moze dojrzec jeden z nich albo i dwa i wtedy bedzie szansa na ciaze blizniacza
Kark - moj wykres w tym cyklu jest zalosny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd6c27eb8242.png -
Ani0nka wrote:Beti endometrium 8 mm chyba a on coś mówił o 10mm, możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tym endometrium?
-
Ani0nka wrote:A to jest normalne ze są dwa dominujące pecherzyki???
-
Ej, ja tez sie stresuje jutrzejszym testem mimo, ze u mnie 9/10 dpo i nie powinnam tego brac na powaznie, to bedzie placz, wiem to
-
Nikodemka wrote:Ej, ja tez sie stresuje jutrzejszym testem mimo, ze u mnie 9/10 dpo i nie powinnam tego brac na powaznie, to bedzie placz, wiem to
-
Przedszkolanko - albo dwie krechy albo pozytywny test, zalezy jak to nazwac to jedyne „albo albo” jakie moze u Ciebie byc!
przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość