Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
juz moge chyba sie pochwalic wczoraj o 18 wyszly dwie kreseczki dzisaj rano tez https://naforum.zapodaj.net/b4cc1f4a284f.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 10:16
przedszkolanka:), Sasanka5, Lady_Dior, Nona, tęczova, MałaMi90, kalcia, sunshine03, blair. lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kalcia są piękne dwie kreseczki!! ❤️ Gratulacje! I wykres idealny
kalcia64 lubi tę wiadomość
-
Kalcia64 woow gratuluję kochana :* Trzymam mocno kciuki Zielona fala zawitała znowu na wątek staraczkowy jupiiiii
przedszkolanka:), kalcia64, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
A dla chłopaków polecam Mace do picia 5g dziennie z mlekiem z rana rozmieszać , podobno dobrze podnosi testosteron itp plus trzeba pamiętać by nie chodzili w ciasnych spodniach bo jajka im się tam ściskają i grzeją, telefonu tez lepiej w kieszeni nie nosić
kalcia64 lubi tę wiadomość
-
Kalcia gratuluje
Najmłodsza teź myślę,że po wizycie a tak na prawdę po wakacjach zdecydujecie.
Nikodemko ja wierzę, że uda sie zanim będziesz robiła te wszystkie zabiegi :*
Wiki jeszcze się nie załamuj,może bedzie pozna implantacja..
Monia a Ty jak tam?kalcia64 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kalcia - gratuluje! I zazdroszcze
Najmlodsza - mozliwe, ze to to... mialam zalecone zglosic sie do lekarza, ktory pracuje w konkretnym szpitalu, gdzie maja jakis nowoczesny sprzet. Moja lekarka powiedziala, ze chodzi o zrobienie laparoskopii i hsg jednoczesnie w jakis tam sposob... ale totalnie nie pamietam co dokladnie mowila. Dowiem sie 18 lutego...
Na mnie badania zle dzialaja jesli chodzi o psychike. Przed kazdym bardzo sie stresuje i mysle wtedy o staraniach non stop, nie ma mowy o zadnym luzie. O to sie martwie i dlatego marzylam, zeby ich uniknac. To bedzie czas stresu, smutku i zlosci.
Przechodzilam przez to juz przy miesniaku.
Nie ma dzis dla mnie pocieszenia... mam ochote zniknac.kalcia64 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Kalcia gratuluje
Najmłodsza teź myślę,że po wizycie a tak na prawdę po wakacjach zdecydujecie.
Nikodemko ja wierzę, że uda sie zanim będziesz robiła te wszystkie zabiegi :*
Wiki jeszcze się nie załamuj,może bedzie pozna implantacja..
Monia a Ty jak tam?
No tak dopoki nie ma @ staram sie nie myslec negatywnie... bo wykres mam ok i przez to malutka nadzieje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ee89eb09e43.jpg
Ani0nka, Słoneczko12, kalcia64, kark lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko nie mów tak proszę Cię, robisz ten krok w przód aby Cię przybliżyć do upragnionego maleństwa, nie jest to krok w tył. Przesyłam mnóstwo pozytywnej energii i siły do starań! Ja odpuszczam przez przeziębienie ale Ty Walcz! ❤️
-
Zaluje, ze tak dobrze sie nastawialam na ten cykl i pozwolilam sobie na mowienie do fasolki itd... Jednak wole spodziewac sie najgorszego i milo sie zaskoczyc niz odwrotnie. Mam za slaba psychike na takie rozczarowania, nie radze sobie.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:07
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemka wrote:Zaluje, ze tak dobrze sie nastawialam na ten cykl i pozwolilam sobie na mowienie do fasolki itd... Jednak wole spodziewac sie najgorszego i milo sie zaskoczyc niz odwrotnie. Mam za slaba psychike na takie rozczarowania, nie radze sobie.
Poza tym widzisz..ja zawsze negatywnie jestem nastawiona. U mnie wynika to z tego,ze boje się zapeszyć . I chociaz zawsze uwazalam sie za osobe silna psychicznie to w tym cyklu mega mnie rozwaliło,nie wiem czemu.