Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs - to jest wlasnie moj cel, chce zrobic koc nie poddam sie. Moja mama tez zrobila sobie z czesankowej, faktycznie strasznie ciezki.
Za mna okropna noc i jeszcze gorszy dzien przede mna. Wlasciwie nie krwawilam, a bol byl nie do zniesienia, teraz sie rozkreca, nie wiem co to bedzie -
nick nieaktualny
-
Nikodemko:( mam nadzieje ze nie bedzie tak zle, bierz magnez!
Anionka u mnie nic ciekawego niestety, mialam ogromna nadzieje, ze temp sie utrzyma ale jest spadek, a jutro termin @ wiec wiesz:(
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/245836dd5716.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 08:39
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Hej hej. Ja już po badaniu. Wyniki pewnie wieczorem. Nikodemko słonko tule Cię. Oby @ była łaskawa dla Ciebie.
Przedszkolanko po testach widać że betka ładnie szybuje.
Nona i bardzo dobrze że wynegocjować seksy codziennie. Duzo sił życzę.
A ja mam spiecie z małżem. Wkurza mnie niesamowicie. Odechciało mi się drugiego dziecka.Nona lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro ja tez od wczoraj z mężem wojna! Aż się wkurzyłam i go trzasnęłam bo mi tłumaczył coś tak bardzo emocjonująco ze mnie ciagle szturchał i nie wytrzymałam i mu odwinelam. Od tamtej pory cisza. Może lodzik na przeprosiny go zadowoli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 08:54
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja Was wszystkie staraczki chciałam pocieszyć. U nas 24 cs o pierwsze maleństwo i tak jak Wy co miesiąc szukałam u siebie tych pierwszych objawów ciąży i wszystkie znaki wskazywały, że jednak będzie @, nawet 2 dni już przeryczałam, ale dla pewności w 13 dniu po ovitrelle zrobiłam test i wyszedł cień cienia. W 14 dniu po ovitrelle kreski wyraźniejsze, beta 90. Zawsze przed miesiączką pobolewał mnie brzuch, piersi były obrzęknięte i obolałe, nie był to ból sutków jak pisały niektóre dziewczyny, włosy się przetłuszały, a na plecach wyskakiwały syfki i szczęśliwy cykl niczym się nie różnił. Ciało nie dawało żadnego znaku. Także nie załamujcie się, bo może właśnie ten bezobjawowy cykl będzie tym szczęśliwym.
Wik89, Ani0nka, kalcia lubią tę wiadomość
-
Wolarcz wrote:Dziewczyny, ja Was wszystkie staraczki chciałam pocieszyć. U nas 24 cs o pierwsze maleństwo i tak jak Wy co miesiąc szukałam u siebie tych pierwszych objawów ciąży i wszystkie znaki wskazywały, że jednak będzie @, nawet 2 dni już przeryczałam, ale dla pewności w 13 dniu po ovitrelle zrobiłam test i wyszedł cień cienia. W 14 dniu po ovitrelle kreski wyraźniejsze, beta 90. Zawsze przed miesiączką pobolewał mnie brzuch, piersi były obrzęknięte i obolałe, nie był to ból sutków jak pisały niektóre dziewczyny, włosy się przetłuszały, a na plecach wyskakiwały syfki i szczęśliwy cykl niczym się nie różnił. Ciało nie dawało żadnego znaku. Także nie załamujcie się, bo może właśnie ten bezobjawowy cykl będzie tym szczęśliwym.
U mnie było dokladnie tak samo. Czułam sie okresowo i już miałam doła... dopiero dwa dni po terminie @ czułam sie trochę inaczej... ale do terminu objawy te same i ból piersi jak co miesiąc niczym.soe nie różnił...
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Nie dosc ze nie moglam hechac na badania rano to moj M wpadl w poslizg i ejechal do pola. Na szczescie bylo to zadupie. Ale zderzak rozwalony auto wyje. Zas caly tydzien o jednym aucie czyli ja bede bez . a mialam takie plany. Wrrrrr
-
Wiki - zrob jutro test, z ta temperatura to wiesz jak bywa... Moja nie spadla wcale, a mam okres.
Monia - cale szczescie, ze nie stalo sie nic powaznego!
U mnie masakra. Zwijalam sie z bolu, az lecialy mi lzy. Teraz puscilo, ale pewnie na jakies pol godziny. Nie dosc, ze co miesiac przechodze zalamke, to jeszcze ten okropny bol... to chyba jakas kara. -
nick nieaktualny