Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko nie zrażaj się początkowym drucianym niepowodzeniem. Ja rok temu też się uczyłam i szło kiepsko, ale jak załapiesz to potem już z górki. Teraz już mam koc własnej roboty oraz komin i szalik w których nie jest wstyd wyjść
przedszkolanka:), kalcia, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko kciuki za ladny przyrost!
U mnie dzis spadek temp niestety:( co prawda mierzylam troche wczesniej niz zwykle. W kazdym razie dzis nie testujęprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
kozgo wrote:Przedszkolanko będzie piękna beta piękne jajo zniosłas
Oj koca tez zazdroszczę jeżeli chodzi o koce mogłabym ich mieć nieograniczona ilość -
Kozgo bedę płakać (ze szczęścia oczywiście) jak się okaże że coś sie dzieje
Wklejam (obiecuję ostatni raz!),dla uspokojenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eea42c76f1be.jpgAni0nka, kalcia, speakyourmind93, kark, tęczova, moyeu, blair., Lady_Dior, Lami, Agagusia, becia1982, didi123 lubią tę wiadomość
-
Kciuki przedszkolanko! Ale to już jest tylko formalność ❤️ Wiki pokaz wykres:)
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona dla twoich tekstów chyba tu zostaje i się nie przenoszę na fioletowa stronę haha bądźcie blisko z mężem! Przedszkolanko trzymam kciuki za przyrost bety, przypomnij mi tylko ty byłaś tylko raz na becie czy już dwa i jeśli dwa to jaki miałaś przed tym 163?
Nikodemko aż mnie zainspirowałas, żeby tez na wełnie spróbować hehe
Miałam się pochwalić, ze głupi to ma szczęście, zaczynam dziś nowa prace. Może pamiętacie, ze miałam umowe tylko do 15 stycznia i mimo kręcenia nie przedłużyli mi, chcieli żebym odpoczęła miesiąc i za miesiąc wróciła- żeby nie dawać mi na czas nieokreślony tylko znowu dwie na czas określony, ale stwierdziłam, ze już wole bezrobocie niż dać się w kulki robić, a tu się trafiła praca lepiej płatna i to bez szukania. Właśnie stoję w kolejce do medycyny pracy po zaświadczenie i dziś zaczynamprzedszkolanka:), Nona, moyeu, Lami lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Hahaha Wy to śmieszne jesteście nie mogę z Wami a ja dziś już bez goraczki wstałam a o 13 monitoring:)