Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko czy twoj wykres temp z Pols axteraz sie bardzo roznia np poziomem temp ? Wuadomo ze identyko nie beda ale np w jednym temp powyzej 37 a drugi do 37 ?
Ciagle ogladam moj szczedliwy wykres i jak widze ze mam nizsze to wiem ze nic z tego.
Ja nie osiagam 37 st a wtedy mi sie raz zdarzylo. Wogole ja jestem z tych co miewaja nizsze tempki -
Anionka działajcie !
Nona dawaj dzisiaj znac jak test i wizyta.
Iga taki spadek to nie spadek. Poza tym jja np.implantacje miałam w 10 dpo i w 11 tez by byla biel trzymam kciuki jeszcze!
Pestko no takie czary to muszą się udać
Monia a jaka jest Twoja podstawowa temperatura? Bo a np.nigdy nie mam 37 bo podstawowa to jakoś 36 ;pNona, Iga66 lubią tę wiadomość
-
Monia z Polą miałam tempke 37 ale jest niemiarodajna bo mierzona o 7 i 8:30 a to bardzo dużo do tego jak teraz mierzyłam o 6. Nie ma sie co tak sugerować,musisz patrzec o ile od Twojej podstawowej Ci urosla też z tym schizowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 07:39
-
nick nieaktualny
-
No właśnie działajcie... serce mówi mi, że wszystko może się udać pęcherzyk duży, wiem kiedy co robić, po to tez chodziłam na monitoringi. ale z drugiej strony rozum mówi, żebym odpuściła ten cykl. nie jestem do końca wyleczona, biorę jeszcze antybiotyk, nie wyrwałam jeszcze tej ósemki, co mnie w poprzednim cyklu tak bolala... dylematy. Muszę dziś podjąć męską decyzje...
-
Nona to sikamy razem o 13?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 07:53
Nona lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki ktoś dziś testuje ?
Ja miałam okropna noc najpierw mi było zimno to dresy później w środku nocy płonęłam rozebrałam sie do naga i wierciłam jak głupia a rano znowu zmarzlak wczoraj wieczorem miałam lekki stan podgorączkowy 37,5 może od tego ale wstałam mało przytomna. -
Dziś 26dc jutro lub w czwartek niby @ ale 15dc nie było widać ze jestem po ani przed owu a wczoraj byłam w 25dc i lekarz stwierdził ze owu była wiec mogła się przesunąć jakoś na nie wiem kiedy ale robiłam wczoraj owulaka i nie było wogole 2 kreski wiec ciąże wykluczam raczej bo byłoby coś widać i cycki przestały bolec wiec myśle ze @ powinna być w tym tygodniu jakoś bo lekarz mówił ze endometrium grube
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2019, 08:14
-
nick nieaktualny