Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:dziewcyzny, mam globulki Macmiror Complex 500 (na tą infekcję) wklada sie do pocchwy takie żółte gałki tuż przed snem. Wczoraj 00:00 stosunek, leżałam20min, siku i 00:20 włożyłam gałkę, mam nadzieję że nie namieszałam i już plemniory powędrowały, nie były w pochwie po 20minutach? 8 dni mam stosowac te globulki.
Nona lubi tę wiadomość
-
Ale jaja u mnie owu wyznaczyło na sobote ...Fajnie to przynajmniej wiem,ze @ za jakies 9 dni
Ani0nka, Nona, Pestkaa, kark, Słoneczko12, gosix, blair. lubią tę wiadomość
-
Chyba ,ze zmieni mi pozniej owu na poniedzialek bo tez tak moze byc
-
kozgo wrote:Beti to całe szczęście
Ani0nka, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomóżcie! Napisałam na innym wątku ale usunęłam bo wole tu .. W połowie stycznia dostałam z UP propozycje pracy wiec poszłam i mi się spodobało, po tygodniu przyuczania wczoraj się dowiedziałam ze dziś mam zrobić badania w medycynie pracy i w piątek podpisze umowę o prace... No ja się nie prosiłam o ta prace hehe i co byście teraz zrobiły? Za wcześnie żeby obcym ludziom mówić o ciazy... pytałam czy na razie nie mogę pochodzić na umowę zlecenie ale oni tak nie chcą. Jak się będę czuła dobrze pewnie do końca ciazy bym pochodziła, ale wiadomo jak to wyglada. Oni potrzebują bardzo osoby na to stanowisko bo w wakacje dwie babki odchodzą na emertyturę .. Wiecie mój gin mówi ze to jeszcze nie ciąża tylko pozytywny test... to co ja będę obcym ludziom mówić , a z drugiej strony to zatajanie chyba i czuje się z tym bardzo źle. Ja nawet rodzinie planuje powiedzieć na Wielkanoc ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 08:30
-
Biegającą-mama wrote:Beti ale może nie będzie okresu bo chyba udało się wam wstrzelić w te dni
-
XxMoniaXx wrote:Biegajaca ja bym nie mowila . Przeciez mozesz nie wiedziec ze jestes w ciąży.
-
nick nieaktualnyHej wszystkim.
W czerwcu straciliśmy swojego 1aniołka (11tydz).
Po zabiegu łyżeczkowania cykl wraz z owulacją wrócił zaraz po 27dniach.
Daliśmy sobie trochę czasu żeby ochłonąć od smutnych emocji i teraz znów wznawiamy starania.
Poprzedni miesiąc stracony (24dniowy cykl) coś się rozregulowało i nie zgrało się.
Od tego cyklu staram się mierzyć temp i obserwować siebie o swój organizm.
@ ma być w piątek - narazie temp powyżej 37st.. (19.01 owulacja).
czy któraś z Was drogie dziewczyny odczuwała zaparcia oraz pobolewanie jajnika (jak w owulacje) już na samym początku?
Miłego dzionka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety sle żadnej mojej koleżance bycie szczerym z pracodawca nie pomogło nie wiem jaka macie sytuacje finansowa ale ja trz bym nie mówiła szczególnie ze masz podejście ze chcesz pracować a nie iść od razu na L4 równie dobrze mogłabyś dowiedzieć się za tydzień po wszystkim.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Tak niby udalo ale ja jakos nie wierze w takie pozne owulacje .Poprostu sie ciesze,ze to peklo i cos ruszylo Ale sutki mnie faktycznie bolaly od kilku dni jak na owu ,tez sie dziwilam dlaczego
Beti82 lubi tę wiadomość