Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona - w sensie, ze zostane ja jedna sama ze „starych” ovufriendek, podochodza nowe... bede Was godnie reprezentowac :d
Przez te dwa dni spedzone w lozku, wystawilam na probe cierpliwosc i jednak nauczylam sie robic na drutach, zamowilam wloczke na koc i wieczorami bede dziergac, licze, ze do jesieni go skoncze
Zamawiam Conceive i owulaki...
Dziewczyny, znacie moze jakies fajne miejsce na weekendowy wypad w mazowieckim albo niedaleko od mazowieckiego?
Chce cos zaklepac na owulacyjny czas, ale nic mi nie przychodzi do glowyNona lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:07
Nikodemka, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona zaraz koniec maratonu
Biegająca ja teź bym nie mowila,ale pamiętaj ze Ty teraz najważniejsza z fasolką!
Nikodemko nie zamawiaj owulakow,napisz do mnie na fb!!
I wcale nie zostaniesz nigdzie sama! Kapewu?
Kozgo Ty tez bez głupot tu prosze !
Magda gratuluje synkaNona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:08
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
becia1982 wrote:cześć wszystkim ,u mnie dzisiaj 56dc normelnie masakra bralam dupka i co no i nic kompletnie ,chcialam dostac sie do gina na piatek to termin na godzinę 17 tą ,no a ja w pracy ,aj dzisiaj mam bardzo zly dień
Wywolaj może lutą?33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Nona jestem sikne koło 19 i zobaczymy czy jest owulacja. Ogólnie to szukam Nona wibratora bo nie mam- masakra 26 lat a ja nie używałam nigdy tego bo jak facet nie chce długiej gry wstępnej to sama muszę jakoś się zaspokoić. Polecasz konkretny model:)?
Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona super, to działajcie dzisiaj28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olivkowa na lutkę muszę miec receptę ,czyli wizyta nieunikniona , a normalnie nie mam jak w tym tygodniu ,dupka ja miałam w zapasie co mi został z czerwca ,no bo test był pozytywny a ciazy brak i dostałam na wywołanie (oczywiście nie odrazu bo najpierw były jeszcze badania bety )i po 5 niecalych dni brania dupka dostaam a teraz nic a nic
-
Nikodemko ja narazie nigdzie sie nie wybieram od wczoraj mąż tak mnie wkurza , kompletnie sie nie mozemy dogadać. Wrzeszczy tylko na mnie bo to taki nerwowy człowiek, ja cała w stresie i gdzie tu warunki do zagniezdzenia. Nic z tego nie bedzie.
-
nick nieaktualny