Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Femibion , magnez to chyba bede brac z tego co wiem z 1 ciazy. Eurythyrox tez . glucophage bralam gdzies do 10 tc to narazie chyba tez.
Pytanie do was .
Bralam inofem 2x . co robic ? Schodzic do 1 ? I co z acardem 75 ktory bralam na wlasna reke bo nie mam wskazan do brania. -
Dziewczyny powiedzcie mi czy jest sens jechac dzisiaj na monitoring? Skoro wyznaczylo mi owu i jestem niby 5dpo.Jak dzwonilam w pn to jeszcze mi owu nie wyznaczylo wiec chcialam zobaczyc co tam slychac.Ale w 5 dpo to kurde nie wiem.JAk pecherzyk byl to juz go nie ma.Jak sie wchłonął to tez go nie ma.To co ja mam tam podgladac hmm Najbardziej to mnie interesowalo czy mi sie torbiel jakas nie zrobila.Chociaz nigdy nie mialam.Ale czy polozna pozna torbiel? Jak to wyglada na usg ?
-
przedszkolanka:) wrote:Tak na szybko:
Lekarz zaskoczony betami,zadowolony i od razu usg
Jest pęcherzyk 4.9mm czyli póki co idealnie. Aleeee mam torbiel 3.66 cm...mam sie nie przejmować bo to się po stymulacji zdarza (poczytam o tym). Dupek zwiększony 3x1 (moze dlatego od niej mnie dzisiaj tam boli).
Wizyta oficjalna za tydzień w razie krwawien tfu tfu do szpitala i od razu go wolac!
Reszta pytan za tydzień , gratulacje juź były uff wracam i nadrobie pózniej :*
ktorego masz nastepna wizyte. i czemu oficialnaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 16:28
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
XxMoniaXx wrote:Beti ja bym jechala. Zawsze cos sie dowiesz
-
Ja jadę za 2 godzinki:) przedszkolanko cudowna wiadomość! ❤️
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Beti aha jak bez lekarza to troche bez sensu faktycznie..
-
nick nieaktualny
-
Ja biore acard ale Ja musze.Ciezko mi powiedziec ,a z jakiego Monia powodu go brałas?
Pewnie ze wzgl na biochemiczna.No Ja bym brala ale nie chce zle mowicWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 16:39
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:Ja biore acard ale Ja musze.Ciezko mi powiedziec ,a z jakiego Monia powodu go brałas?
Pewnie ze wzgl na biochemiczna.No Ja bym brala ale nie chce zle mowic[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patenty ?
Hmmm brac po 2x inofem / inofolic bo ten 1x to chyba nie ma sensu.
Odpuszczenie , nie myslenie - bez sensu. Nie da sie nie myslec...
Wino, wino, wino, piwo smakowe , likiery ... ( tak pisze to ta co nie lubi alko. W tym cyklu polubiłam :p )
Stres - nie wiem czy az tak przeszkadza.
Ja mialam taki ze plakalam po calych dniach, takie nerwy ze az zoladek bolal. Bylam pewna ze nic z tego bo myslalam ze moją prolaktyna bedzie kosmicznie wysoka.
5 kg mniej _ choc wydaje mi sie ze to dotyczy osob z otyloscia niz nadwaga .
I sanki... Odstresowalam sie choc przez godzine, wyjezdzilam sie na nich z cora bardziej niz kiedysLami, Najmłodsza_staraczka lubią tę wiadomość