Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Progesteron 20,05ng/ml
Gonadotropina kosmowkowa podjednostka Beta 31.98mIU/ml
I tak sie martwie :pkark, Beti82, sunshine03, Meggs, Lady_Dior, Słoneczko12, Ewelina92, speakyourmind93, moyeu, Agagusia, przedszkolanka:), blair., Iga66, Julia93, KAL, alex0806, 5ylwian, Nona, tęczova, Pestkaa, patuniek86, Lami, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaa dziewczyny chyba jestem w ciazy mam takiego wkurwa o nic ,ze sama ze soba nie moge wytrzymac hahahah az sie smieje z tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 14:29
-
Dziewczyny błagam trzymajcie kciuki, wczoraj prośbą a dzisiaj groźbą do męża... nie chce odpuszczać tego cyklu a jest duża szansa, że jeszcze nie jest za późni
Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx jejciu gratulacje Mówiłam,że to zielona fala znów nadeszła jupiiiii Ale się cieszę Teraz kciuki by wszystko było dobrze i Julka doczekała na rodzeństwo
kozgo Ja zawsze w fl miałam dużo śluzu jak i w ciąży,także u mnie to żaden objaw.
U mnie fl była zawsze bez żadnych bóli,kłuć itp.no a w każdej ciąży -przed okresem pobolewało mnie podbrzusze i np.w tej ciąży,gdy miałam spadek temp.7dpo to dość wyraźnie miałam kłucie w dolnej partii brzucha.
Nona jakby to było możliwe,to bym się chętnie zamieniła z Tobą-tzn facetami haha Mój chyba drugą młodość przechodzi a ja mam libido na poziomie 0 Kochaliśmy się tylko 3x w tej ciąży i biedak po ścianach już chodzi Trzymam mocno kciuki za Was Ja po półrocznej obserwacji wywnioskowałam,że mam owulację dzień przed wzrostem temp.i myślę,że tak u większości kobiet jest także szanse duże kochana
Kciuki za Was moje drogie staraczki :*XxMoniaXx, Nona lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanka:) będzie piękny pęcherzyk z 5mm Kciuki :*
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Monia! Przepiekna beta!
Jejku, ale Wam zazdroszcze, ze idziecie razem na fiolet...XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
mam wyniki ktore robilam 11dpo progesterone 93nmol/L a Beta 89U/l;)
Słoneczko12, speakyourmind93, Ani0nka, alex0806, XxMoniaXx, Lady_Dior, sunshine03, moyeu, blair., patuniek86, kark, Niezapominajka2, Domi_tur lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]