Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia!!! No widzisz, mowilam Ci, ze sie uda, a tak nie wierzylas... Mowilas, ze w takich emocjach przez babcie nie ma szans, ze zajdziesz, a widocznie skupilas mysli na czyms innym i jest! Gratuluje )
XxMoniaXx, Nona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Ewelina ja tez nie mam. Przy cb piersi piekly a twraz jest jak co miesiac. Bol i powiekszone jak co cykl w 2 fazieSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Monia - ja wiedzialam, mimo ze Ty nie wierzyłas:) odkąd obie bylismy w biochemicznej w październiku i ja zaszłam w nastepnym cyklu to wiedzialam ze zaraz musi Ci sie udać
Czekałam na Ciebie i Przedszkolanke na fiolecie az tu nagle obie w tym samym czasie dołączacie, super! Czekam na betę, ale musi byc dobrze!
Ja sie chwale od dzis zaczętym II trymestrem:)przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Przedszkolanko! Daj znać jak po wizycie ❤️ Będzie super!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszko - czekamy na relacje z wizyty
Kurcze, ale Wam zazdroszcze... czasem jak mnie ponosi, to wyobrazam sobie pierwsze ciazowe usg :d Poki co wydaje mi sie to nierealne i odlegle.
A tak w ogole moim glownym postanowieniem na ten cykl jest seks po pijaku w owulacje. Chyba jedziemy pozwiedzac Torun, bo nigdy nie bylismy i tam sie to stanie :dprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Przedszko - czekamy na relacje z wizyty
Kurcze, ale Wam zazdroszcze... czasem jak mnie ponosi, to wyobrazam sobie pierwsze ciazowe usg :d Poki co wydaje mi sie to nierealne i odlegle.
A tak w ogole moim glownym postanowieniem na ten cykl jest seks po pijaku w owulacje. Chyba jedziemy pozwiedzac Torun, bo nigdy nie bylismy i tam sie to stanie :d -
U mnie piosenka „Nie ma fal” jest całkowitym przeciwieństwem mojego wykresu zrobię dziś test owu zobaczymy, wizyta u ginekologa dziś 18:30
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 10:52
-
Ani0nka wrote:U mnie piosenka „Nie ma fal” jest całkowitym przeciwieństwem mojego wykresu zrobię dziś test owu zobaczymy, wizyta u ginekologa dziś 18:30
-
Beti - tez mi sie tak wydaje. Mowie Wam juz od jakiegos czasu, ze czuje, ze zostane tu ostatnia i jestem na dobrej drodze
Ale to i tak nie ma znaczenia, bo jutro ma walnac jakas asteroida haha
-
Hahahahha Nikodemko! To żadna z nas nie zostanie mamą to spoko głowa do góry każdej z nas się uda!
-
Monia! Cudownie! Niech ciemnieje.
Ale emocje na koniec miesiąca. Wierzyłam mocno, że tak u Ciebie wyjdzie w szybkim czasie. Cieszę się ogromnie. I trzymam kciuki za betę!speakyourmind93, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ani0nka wrote:Przeziębienie daje o sobie znać zobaczymy jak monitoring dziś
-
nick nieaktualnyDziewczyny dla mnie dziwne rzeczy sie dzieja bo mam duzo wodnistego sluzu ze az cale majtki mokre, szyjka zamknieta ale jakby miekka troche i co troche czuje bol jajnika. Kurcze niemozliwe chyba ze dopiero dni plodne, biore luteine a test owulacyjny pozytywny wyszedl 14 dc. Wtedy tez szyjka byla otwarta a teraz normalnie mnie zalewa. Nigdy tak nie bylo. Zawsze susza albo jakis mleczny w malej ilosci a teraz to wodospad
-
nick nieaktualny