Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Zrobilam bete i proga. Tsh nie moglam bo wczesniej nieswiadoma niczego zazylam eurythyrox.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moyeu wrote:Ja już w swoim życiu widziałam tyle cieni na testach że ten mnie jakoś szczególnie nie nastawia. Wiadomo, mam nadzieję, ale to już zupełnie inny stan umysłu niż te kilka miesięcy temu jak po raz pierwszypierwszy pokazała się dość wyraźna kreska a beta nastepnego dnia była negatywna, więc ja pójdę na betę dopiero jak ta kreska tam będzie wyszukiwanie cieni jest sportem ekstremalnym a ja lubię adrenalinkę z rana
Kark, zerknij na mój wykres jeśli owu było 12 dc to jestem 17 dpo, ale owu mogło też być 20dc i wtedy jestem 9 dpo. Of wyznaczyło mi owu na 12 dc, dlatego narazie chcę przeczekać dzisiejszy dzień bo właśnie 17 dpo mialam najpóźniej okres, moja fl nie trwała nigdy dłużej niż 16 dni, nawet na luteinie.moyeu, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie pojechałam na betę, bo nie miałam czym Czekam do jutra. Choć czuję, że nic z tego.
Ależ tu emocje od rana! Monia, Moyeu kciuki za bety! Wierzę, że będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 08:55
XxMoniaXx, moyeu lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Mi się marzy syncio wychowywałam moją siostrę w zasadzie od urodzenia więc obsługę dziewczynki mam w miarę ogarniętą, a ja lubię wyzwania
XxMoniaXx, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
XxMoniaXx wrote:Hej.
Ja jak to ja nigdy nie umiem wytrzymac. Dzien testowania jutro. Zmierzymam temp rano 36.68 , wzielam eurythyrox i szlam siku.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/342cf59af99b.jpg
Bylam juz na becie. Wyniki po 15.
Zachowuje sie tak jakby mnie to nie dotyczylo.. Nawet sie nie trzese. Objawow brak. Cycki nie bola, brzuch tez.
W tym miesiacu mialam mrga stresy ( babcia ), wychlalam sama cale wino.
W tym miesiacu testowalam ostatnim testem jaki mam. Nie mam juz supli meza ani moich owulakow. Wszystko sie skonczylo.
Wydaje mi sie ze kreska ciemniejsza niz wtedy na biochem.
Zeby teraz sie udalo... Blagam.
Ja nie wiem co ja mam powiedziec. Jestem mega zaskoczona mimo, ze przygotowywalam sie na ta chwile pol roku.
Monia, gratki!!
U mnie dzisiaj wyszedł cień, ale z drugiego siku, bo w nocy wstawalam.
Trzymam kciuki za Twoja betę.
Ja postanowiłam, że wstrzymam się do jutra jeśli wyjdzie pozytyw.przedszkolanka:), speakyourmind93, kark, Lady_Dior, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualnyEwelina to czekamy na jutrzejszy test
Nona owu wczoraj albo dziś, w zależności jak dziś test, śluz i szyjka plus jak jutro temp Także udało się, odliczamy do testu (będzie piękny prezent na walentynki ).
Dziewczyny a propo - jutro mam wskoczyć na luty, żeby szukać ew zdjęć testów i wyników, czy tu ktoś jeszcze będzie pisał ?Nona lubi tę wiadomość
-
Nona trzymam mocno kciuki! Ja zrobiłam sobie cały panel tarczycowe i glukozę. Dziś ostatni dzień brania antybiotyku i chyba owulacja dziś będzie... ale 18:30 mam monitoring i zobaczymy czy przed czy po... zreszta wszystko jedno i tak foch jest... nie będę się odzywać do męża, może wyrzuty sumienia mu najda mam nadzieje ze szybko bo to chyba dziś wieczorem. Bo jak nie to nie odzywam się przez cały miesiąc ;1)
Nona lubi tę wiadomość
-
Ewelina po cichu gratuluje
Ja zrobilam dzis bo do labo w ktorym chodze ro dzis i 2ga w sobote bo niedziela zamkniete. A tam mam wyniki na stronce i proga w tym samym dniu a nie tak jak ostatnio w diagnostyce robilam to tydzien na proga czekalam. -
XxMoniaXx wrote:Ewelina po cichu gratuluje
Ja zrobilam dzis bo do labo w ktorym chodze ro dzis i 2ga w sobote bo niedziela zamkniete. A tam mam wyniki na stronce i proga w tym samym dniu a nie tak jak ostatnio w diagnostyce robilam to tydzien na proga czekalam.
Dzięki jeszcze się nie nastawiam
Ale tknęło mnie to, że nie mam żadnych objawów okresowych. W tym czasie cyklu zawsze mam bóle piersi a teraz cisza :o jutro się wyjaśni.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Gratuluje dziewczyny !
Pieknie się kończy ten miesiąc
Ja 28.02 mam termin w klinice mega się cieszę, bo do doktora są w tej chwili już terminy na lipiec..
Poza tym rozłożyło mnie choróbsko
Ehhh.
I czekam na okres, mam nadzieje, ze przyjdzie przed wakacjamiNona, Pestkaa lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ewelina trzymam kciuki:)
Przedszkolanko u mnie 28dc tak długiego bez dupka nie miałam od bardzo dawna zobaczymy cycki trochę tam po bokach boli ale bez szału brzuch jak na @ i mdli trochę calu czas niby. Bardzo boje się testować szczególnie ze w pon na res od owu nie było nawet bladej kreski wydaje mi się ze poprostu okres przyjdzie później bo owu się przesunęła.
Dziwne ze drugi tydzień mam temp od 37.2 do 38 ale taka normalnie mierzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 09:52