Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nigdy tak długo nie czułam jajników. I ogólnie ten okres dziwny jest. Zrobię betę i będę miała 100% pewności.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
przedszkolanka:) wrote:Słoneczko może faktycznie test powtórz?
Kozgo a kiedy owu mogla być?
Anionka hahah,daj znać czy się odfochował
Menka dziękuję!
Nje mam pojęcia szczerze bo objawów nie miałam wogole ani śluzu ani bólu dziś.
Dziś z mężem kino mierzylam temp przed i 38 wiec chyba jakiś wirus po kinie i popcornie prawie zwymiotowałem popcorn przy wirusie zły pomysł
Nona udało sje męża namówić ?
Słoneczko zawsze lepiej sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 21:55
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:08
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Słoneczko12 wrote:Mam już łzy w oczach. Wczoraj przyszła @, a dziś się praktycznie kończy. Bolą mnie jajniki na zmianę.. Nie wiem o co chodzi
-
Słoneczko to beta wyjaśni wszystko a później badania jakieś?
Kozgo kurcze dziwne..zatrucie tak długo nie trwa,na wirusa hmm,za mało objawów.. zatestuj jutro może?
Anionka na tekst o babie ja odpowiadam" a idz do innej,lepszej nie znajdziesz" i po temacie. On wie,że ja mu nie bronię i poźniej potulny jest
i Facet NIGDY nie jest winny
Nona trzeba było odpuścić i jutro poserduchować, no ale dobre chociaż dzisiaj późna owu,jednak mogłaś później zacząć bo za szybko zaczęliście( czuję się winna,bo ja radziłam -,-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, nadrobiłam po całym dniu!
Anionka, Nona - ehh, rozumiem to, my myślimy o dniach płodnych, wyliczamy, latamy po lekarzach, bierzemy suple itp., a facetowi jakoś ciężko to zrozumieć, a z drugiej strony w sumie wiemy, że facet ma rację gdy mówi że niefajnie tak na zawołanie. U nas w tym cyklu badania nasienia na tapecie więc też jest trochę stresująco. Idzie za tydzień.. To będzie mój 10 dzień cyklu, trochę późno, ale owu mam zwykle 15-17 dc więc już niech tak zostanie
Przedszkolanko - piękna beta, jejku, super!
Dzięki za wieści o Alis!
Kozgo no ciekawe skąd te objawy:)
Słoneczko dawaj znać jutro jaki wynik bety, faktycznie dziwny ten 1-dniowy okres..
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nona, zostanie Wam to wynagrodzone. Ja to wiem!
A teraz przyjdzie weekend, będziecie mieli więcej czasu dla siebie i nerwy przejdą Naszykuj fajne rodzinne wyjście, co Was oderwie od tego. W sobotę poseksicie się dla Waszej przyjemności na zgodęNona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wiki - gdzie Twoj idzie na badanie nasienia? Moj sie dzis zapisal na 16 lutego do Novum. Bede 6 dni po przewidywanej owulce.
Dziewczyny, ile optymalnie przed badaniem facet nie powinien wspolzyc? Na stronie jest, ze od 3-5 dni, myslicie, ze 3 beda ok? Planuje serduszkowanie -
U mnie dzisiaj 13dpo, po wczorajszej bieli nie robiłam już nawet ciążowego. W mnie fl zazwyczaj 12 dni. Ale tak jak powiedzialyscie to dopóki nie ma @ to jest szansa..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/820680278be5.jpg -
Iga skoczyľa
Ja po ciężkej nocy.. Poli się nos zatykał (suche powietrze) i kręciła się całą noc. Mnie brzuch bolał dziwnie i od wieczora pika w prawym boku..
Do tego Pola coś mi kaszłała po wstaniu i jak ją mama zaraziła to się wkurzę bo ostrzegałam by się nie zbliżać wrrrr. Czuję ciężki dzień. -
Hejka, wrzucam zdjęcie, po lewej wczoraj z eana allegrak, po prawej z dzisiaj z rana bobek - uwaga, bobek w ulotkowym czasie.
Ja widzę tam cień kreski, ale jestem ostrożna, już tyle miałam cieni... w sobotę idę zrobić badania dla endo to machnę też bete i proga, jeśli jednak szanowna @ do tego czasu mnie nie odwiedzi - jestem albo 17 dpo albo 9dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/501ba8a9372f.jpgspeakyourmind93, kark lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Moyeu niby coś tam jest ale lepiej jeszcze trochę poczekac:) trzymam kciuki !!
moyeu lubi tę wiadomość