Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kalcia64 wrote:czemu ty az 6 bralas jaka przyczyna
-
Ani0nka wrote:Ja nadal testy negatywne. Może jutro?
-
Beti82 wrote:Nie wiem wlasnie.Nie bralam tych 6 tylko 2 .Ze wzgledu na mutacje chyba mi tak kazala .Ale nigdzie nie doczytalam,zeby przy mutacji dupka w takiej ilosci przyjmowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 18:14
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Meggs kaźdy facet taki sam;p mój teź jak ma coś zrobic to jest zapał a pózniej marudzi ;p
Mam w końcu wynik bety! Trzecia beta 2024.44 (przyrost 142.3%) jutro wizytatęczova, patuniek86, Słoneczko12, blair., 5ylwian, kark, Lady_Dior, XxMoniaXx, Paulina Nessa, OlivkowaMama, Niezapominajka2, Pestkaa, Menka888, Beti82, Beti82, Agagusia, kalcia64, moyeu, Nona, Lami, Olaa..32, Wik89, kalcia lubią tę wiadomość
-
Byłam na usg tarczycy! Wszystko oki nie ma hashimoto ani żadnych guzków!! Jestem taka szczęśliwa uff
Nona, tęczova, przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:08
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dzięki dziewczyny :*
Anionka super,że wizyta pomyślna
Teczova bede jutro myślami z Tobą powodzenia!
Nie wiem czy mogę ,ale Alis sie dłuuugo nie odzywa u nas i własnie wyczytałam,że po wizycie ma dwa serduszka ( podobno niestety lekarz powiedzial,ze wolno bija ale na usg ma 148 uderzen chyba) . Ale jestesmy dobrej mysli Alis jak to czytasz i wybacz za plotki!;*Nikodemka, blair., tęczova, moyeu, Nona lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:Iga ja tez się z tobą zgadzam, jest to trudna sytuacja bo od 10 lat truje mojemu ze jak dostanę prace w szpitalu to nawet za półdarmo mogę pracowac, No u dostałam propozycje zaczęłam się przyuczać i się okazało ze się udało w tym cyklu. Myślałam ze oni zatrudnia mnie na umowę zlecenie i sobie będę tak pracować ile będę dała radę i po porodzie wrócę tam , ale wczoraj kierowniczka powiedziała ze bardzo im na mnie zależy i tylko umowa o prace .. dziś mam wolne i cały dzień o tym mysle, ale postanowiłam powiedzieć prawdę (łamiąc swoje prywatne zasady nie mówienie nikomu o ciazy hehe) i pewnie sień pożegnamy koniec kurtyna
-
Mam już łzy w oczach. Wczoraj przyszła @, a dziś się praktycznie kończy. Bolą mnie jajniki na zmianę.. Nie wiem o co chodziCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Ja leżę gotowa w łóżku... pończoszki zalozone, seksi bielizna tez ale foch mojego męża chyba silniejszy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 20:14
Beti82, Nona lubią tę wiadomość