Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cholera wie ktory to dpo. Bo program wyznaczył mi owu dzień przed pozytywnym testem owu - na poniedziałek. Pozytyw był we wtorek. A gin w piątek powiedziała ze jest ciałko zółte ale swieze - ze owu wczoraj/przedwczoraj. I bądz tu mądry tak więc ok 7 do max 9 dpo.
kozgo lubi tę wiadomość
-
Meggs - ile dni do terminu @? Powiem Ci tak, jak Wy mi mowilyscie - objawy pms moga przepowiadac i okres i ciaze :d
Oby u Ciebie bylo to drugie!
Przelozyli nam badanie nasienia na 18 lutego, wiec na spokojnie mozemy sie starac tyle, ile trzeba. Chyba, ze owulacja zrobi mi na zlosc i wroci na stary tor w 19dc. Ciesze sie z tych krotszych cykli... Niby czesciej umieram z bolu przez okres, ale krocej czekam na kolejna owulacje.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra dobra nic już nie wymyślam. Wiecie po prostu jak to jest. Nigdy w ciąży nie byłam więc wydaje mi się że po zapłodnieniu to by mnie wręcz pierdzielnęlo i przeniosło w magiczny stan blogosławiony a ja unosiłabym się 7cm nad ziemią a jest tak zwyczajnie. Jak zawsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 12:34
Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs, no wlasnie. Ja mam podobnie. Przez to, ze nigdy nie bylam w ciazy nie mam pojecia jak zareaguje moj organizm, czy bede to czula, czy nie, czy bedzie „inaczej” niz zwykle, czy tak samo... Nasuchalam sie od moich kolezanek, ze wiedzialy, ze sa w ciazy, bo nie mialy typowego dla siebie pmsu. Teraz mam to w glowie i jak juz pojawi sie jakis przedokresowy objaw, to skreslam szanse na ciaze. Ach, ten babski mozg...
Dajcie juz ta owulacje!!!Nona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak u mnie pyknelo w grudniu to mialam taki pms jak nigdy nie mam hahah wiec to tez moze byc objawem ciazy
-
Meggs wrote:No widzisz Beti ale coś było inaczej
-
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Kobity zaciazone czy wszystkie miałyście tak dużo śluzu ze był na majtkach ? Bo u mnie na majtkach sucho jak generał to kremowy
Ja mialam minimalnie, wlasciwie tyle co zawsze przed okresem. Po prostu malo. Gdzies dopiero 1,5-2 tyg po terminie okresu zaczelo mnie zalewac sluzem i tak zostalo