Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
amela wrote:Wiesz co bety jeszcze nigdy nie robiłam, ale jak jakies badania robie to w diagu mają najtaniej w warszawie. Przykładowo biocenoza pochwy kosztuje 14,50 a gdzieś dzwoniłam do szpitala to 37 zł krzyknęli !!
także polecam, mają duzo placówek w wawie, a Ty gdzie chodzisz? -
JustyśkaG wrote:Ja ogółem tak jak Ty nie byłam na becie ani razu A ogółem to do lekarza chodzę państwowo. Bardzo zawiodłam się swojego czasu na prywatnym lekarzu. Chodzę do Instytutu Matki i Dziecka do dr Ewy Filipp jestem baaardzo zadowolona. Moja przyszła teściowa jest tam położną - stąd mam na nią namiar
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Jak do tej pory bez problemu Przyjmuje zawsze we wtorki 9-12 tylko najpierw trzeba się zarejestrować - i tu nie przeraź się kolejną szybko idzie. Ja będę teraz właśnie we wtorek u niej
amela lubi tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Jak do tej pory bez problemu Przyjmuje zawsze we wtorki 9-12 tylko najpierw trzeba się zarejestrować - i tu nie przeraź się kolejną szybko idzie. Ja będę teraz właśnie we wtorek u niej
Ja mam dosyć błagania o jakiekolwiek badanie ...
amela wrote:Może i ja sie tam zapisze?
Ja mam dosyć błagania o jakiekolwiek badanie ...amela lubi tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Nie dziwię się. Jak na razie jestem baaardzo zadowolona z pani doktor. Inne pacjentki mówią że należy do tych lekarzy z powołania
dobra lece sprzątać
buziaczki Justynko :*
amela wrote:No to chyba spróbuje tylko muszę chwile poczekać bo przechodzę na ubezpieczenie meża i musimy poskładać różne deklaracje
dobra lece sprzątać
buziaczki Justynko :* -
JustyśkaG wrote:A ja lecę jednak do sklepu bo nie mam jajek Daj znaka Amelciu jak będziesz się chciała wybrać może jakoś uda mi się Ciebie wspomóc całuski
Na pewno dam znać
buziaki :*
Saramago wrote:Czesć dziewczyny, ale mialam koszmarne sny. Że jakieś torbiele wykryli, ze mnie gdzies wywieziono, ze nie mogłam miec dzieci o maaaaaaaaaaaaaatko. Do tego napierdziela mnie tak jajnik, że zaraz się skicham Ech. Zróbmy sobie kawkę. Miłego dnia, laseczki.
mi za to ciągle wydaje się że mam coś na cycku masakra czekam na piątek to przy wizycie niech zmaca mi dr te cycki to będę spała spokojnie -
Ruda27 wrote:Saramago trzymam kciuki daj znac pozniej
:p
Rudaczku, no i wróciłam, rozmowa ok. To byłaby super praca. Ale coś czuję, że ten młody przedsiebiorca, trochę się boi zaryzykować. Oczywiście, na zlecenie to od razu.
Czekałam tylko kiedy mi zada pytanie: czy nie planuje czasem ciąży.
No w każdym razie pogadalismy, niby ok, ale jak słyszę odezwę się najszybciej jak to możliwe - to wiem, że dupa z tego.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Kochana nie mysl pesymistycznie, moze akurat sie uda!
A na jakie stanowisko sie ubiegasz? Trzymam kciuki i za prace i cykl
Totalnie się przebranżawiam. Specjalista ds.sprzedaży w branży meble biurowe. O tyle fajna robota, że właściciel nie potrzebuje biura, wszystko zdalnie. Oczywiście ma to swoje minusy, ale już tak pracowałam, więc to kwestia tylko odpowiedniej organizacji. Jest chętny ale jakoś sie boi tej umowy o pracę. No nic. Poczekam. Niech przemyśli. Pożyjemy zobaczymy. Nie dziękuję. A jak Tobie dzień mija?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAha no to powodzenia oby Ci sie udalo i zebys zadowlona byla
A ja troche posprzatalam i dalej sie obijam. Maz pojechal do sklepu i apteki a ja co? Juz pare h siedze i ogladam galerie wykresow... Szukam zielonych kropek itd :p wiem wiem niepowazna jestem, ale tak mnie wciagneloSaramago lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Aha no to powodzenia oby Ci sie udalo i zebys zadowlona byla
No niestety bywa to wciągające. Można tak przesiedzieć cały dzień i nie wiesz nawet kiedy. Dobrze, że mam psa to mi przypomina, że czas wyjść na spacerLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
a my byśmy chcieli jeszcze jednego psa, ale narazie warunki mieszkalne nam nie pozwalają. najchetniej jakby to był potomek mojego obecnego pieska, ale ten... za cholere nie chce spłodzić jakiejś suni szczeniaki. Byłam z nim 3x na kryciu i nic...wolał patyki i zabawę. No i masz babo.... psa geja
I jeszcze kot mi się marzyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Hahahaha dobre :p a jakiej rasy masz pieska? Ja bym chciala buldozka francuskiego, mojemu sie nie podoba ale ze wzgledu na mnie jest gotowy takiego kupic :p
Labrador. Buldożki mi sie też podobają. Generalnie jestem mega psiarą, która czasami bywa zazdrosna o atencje mojego J, który sfiksował na punkcie mojego psa.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają