Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jaszczurka, wiem że w takiej chwili jest ciężko. Ale musisz starać się osiągnąć w jakiś sposób spokój, bo stres spowoduje tylko jeszcze większe problemy i niepotrzebne blokady
jaszczurka lubi tę wiadomość
-
Teraz tylko sie tak zastanawiam bo mam na jutro Gina i chciala bym USg jajnikow zrobic bo jestem po laparo od lipca nie mialam USG w tyej Irlandii to na USG czekasz miesiacami.
I nie wiem czy jest wogule ses jechac do Gina skoro mam @
Droadzcie mi czy zrobi USG prze powloki przuszne. -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Mysle zebys przesunela wizyte, nie ma sensu w czasie @ isc.. Jak sie trzymasz kochana?
Wiesz mysle nad ta wizyta bo nie nalezy do tanich.
Ale w szpitalu robili mi USG w dniu miesaczki..
i tak sedze i mysle bo mezu mowi zeby nie jechac.
zebym przelozyc wizyte,
ale znajac moje szczesci juz przed Swietami sie nigdzie nie zalapie.
Fatalnie Placze sobie ukratkiem, zeby maz nie widzial bo sie bedzie nademna roszczulal i tez bedzie przezywal tak jak ja -
Zrobisz jak uważasz. Ja kiedyś dostałam sporo przed terminem takiej wręcz krwotocznej @ i poszłam na wizytę i robił mi USG przez powłoki brzuszne.
A czy Twój gin nie może Ci zrobić USG po @ po prostu w swoim gabinecie? Aż tak długo się czeka na wizytę?
Ja też popłakiwałam ukradkiem, ale chyba już mi się łzy skończyły i od pewnego czasu przyjmuję to z innymi emocjami... ale to pewnie przez mnogość miesięcy oczekiwań...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 21:48
-
wczorajsze bieganie po sklepach mnie wykonczylo i poszlam szybko spac. ide sobie kawusie strzelic na dobry poczatek dnia. zycze wszystkim staraczkom milego dnia
Jaszczurko pytalas ktory to moj cykl..no wiec staramy sie od roku, a cykle mam od 24 do 28 dni. Trzymaj sie Kochana jestem z Toba calym sercem.jaszczurka, Saramago lubią tę wiadomość
♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡ -
Hey to masz takie same cylke co ja tez mam co 24 -28 dniSowa wrote:wczorajsze bieganie po sklepach mnie wykonczylo i poszlam szybko spac. ide sobie kawusie strzelic na dobry poczatek dnia. zycze wszystkim staraczkom milego dnia
Jaszczurko pytalas ktory to moj cykl..no wiec staramy sie od roku, a cykle mam od 24 do 28 dni. Trzymaj sie Kochana jestem z Toba calym sercem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny