Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie to najbardziej wkurza, że jak spotykam kolejną zafasolkowaną koleżankę to zawsze tekst jest taki sam, postanowiliśmy raz spróbować i od razu się udało, a myśleliśmy że trzeba będzie parę miesięcy poczekać.. Masakra jakaś. Może my tu wszystkie należymy do jakiejś grupy super planujących wszystko i temu się nie udaje?? No ale na początku nie miałam aż takiego ciśnienia, choć nie powiem plan był taki że dzidziuś ma być przed 30 i nic z tego nie wyszło. Całe szczęście znam ludzi którzy starali się lata i im się udało, łącznie z takimi na których medycyna postawiła krzyżyk i zaszli naturalnie bez żadnego wspomagania i to niesie nadzieję. Tyle, że latka lecą..
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiacu wrote:Witam !
U mnie w sierpniu minęły dwa lata , dziś zaczynam nowy cykl.
Powoli zaczynam wątpić czy nam się w ogóle uda
Pozdrawiam
Ja też właśnie przechodzę kryzys. Chce mi się wyć i ryczeć. Nie wiem co ja komu złego w życiu zrobiłam ,że rok starań nic nie daje.. Współżycie w dni płodne, niepłodne, parzyste nie parzyste i nic... Szlak by to wszystko trafił. -
nick nieaktualnyGosiacu i Amaranta doskonale wiem co czujecie bo sama nie dawno to przechodziłam tym bardziej że w realu gdzie nie spojrzeć to ciężarna bryka po ulicy ale powiem wam jedno każda z nas w końcu będzie nosić pod swym sercem jeszcze mniejsze pikające serduszko tylko musimy nauczyć się cierpliwości i pokory ja sama łapię się za każdym razem na tym i płacze a nawet omijam znajome ciężarne bo patrzeć już nie mogę jak one szczęśliwe i dumne a ja to .....co gorsza bo nie mam dzieci, gorszą kobietą nie jestem i wy też nie więc uszy do góry pozdrawiam
Anka10222, kfeva, Macierzanka:), Gosiacu lubią tę wiadomość
-
Nie jestes sama to podobnie jak ja.
Pamietaj z nami zawsze razniejAmaranta wrote:Ja też właśnie przechodzę kryzys. Chce mi się wyć i ryczeć. Nie wiem co ja komu złego w życiu zrobiłam ,że rok starań nic nie daje.. Współżycie w dni płodne, niepłodne, parzyste nie parzyste i nic... Szlak by to wszystko trafił.