Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Infekcji to raczej nie wlasnie sie tak zastanawiam.
Teraz dzisejszy dzien mysl o wynikach czy aby one dobre masakra jakas co te kobitki musza przechodzic.
olka30 wrote:TSH trochę niskie.
RBC podwyższone może miałaś jakąś infekcję? Albo byłaś odwodniona na badaniach
Trochę masz niskie MCH, lekka anemia, może za mało żelaza?? -
MCV to średnia objętość kriwnek czerwonych, jak jest mniej niż w norme może to być niedobór żelaza
MCH to średnia zawartość hemoglobiny
A RCB to ilość czerownych krwinek. Ale czy jest podwyższone, nie wiem.
A do TSH nie podałaś normy.
Idź najlepiej z wynikami do lekarza zamiast się denerwować i martwić. -
TSH z tego co tu pisza to jest w normie 0.4 -3.8
tylko ze najbardzie martwi mnie ta morfologia
RCB nie jest podwyzszone nie duzo bo o 0.02 setne ale zawsze jest ponad norme
Te dwa to tez nie wiem od czego tylko tyle co ja witamin zjadam moze faktycznie brak zelaza
Zwarjuje zaraz.
MCV, MCH
W niedziele dzieku Bogu jade do Gina z tymi wynkiami i moze cos mi powie czy mam sie obawiac czy nie.
Macierzanka:) wrote:MCV to średnia objętość kriwnek czerwonych, jak jest mniej niż w norme może to być niedobór żelaza
MCH to średnia zawartość hemoglobiny
A RCB to ilość czerownych krwinek. Ale czy jest podwyższone, nie wiem.
A do TSH nie podałaś normy.
Idź najlepiej z wynikami do lekarza zamiast się denerwować i martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 12:57
-
nick nieaktualny
-
karola_aa wrote:Jaszczurka a ile masx płytek krwi?
A i jeszcze jedno pytanie z innej beczki.
Robie testy owulacyjne od 7 dnia cyklu i juz dzisaj 7 wykozystalam i nic dalej ze niby ovu nie ma.
Jutro mam po nastepna paczke testow leciec czy jak bo czy jest mozliwosc ze owu byla ale test nie wykryl dodam jeszcze, ze testy jak sie okazalo mialy waznosc do 12.2013
Jak myslice leciec jutro po 2-ga paczke testwo.
Doradzcie cos bo oszaleje jak nie wyniki to teraz testy.
Wszysto do dup... -
Chanela wrote:jaszczurka a gdzie kupujesz te testy? Ja sobie na allegro zamówiłam bo tam za 30 sztuk zapłacisz tyle co za 6 sztuk w aptece. I właśnie zaczęłam od 7 dnia testować.
Ida paczki.
No to tanio zapłaciłas ja 7 sztuk około 30€ -
Jaszczurko, to pomyśl w takim razie żeby może ktoś Ci przywiózł przy okazji? Może ktoś teraz będzie w PL. Ja jak przesyłałam list priorytetem do IE to szedł 3 dni także może taką formą by się udało. Szkoda pieniędzy jakbyś tak miała za 7 płacić tyle.
-
Karola, Anoolka - powodzenia Dziewczyny!
Jaszczurka, a o jakiej porze robisz te testy? Bo bardzo łatwo uzyskać zły wynik. Najlepiej robić go po południu, albo wieczorem i zawsze o tej samej porze. Nie pić za dużo płynów do dwóch godzin przed testem. A być może nie miałaś jeszcze piku LH, albo go "przegapiłaś".
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wyznaczanie-dni-plodnych-i-owulacji/dlaczego-testy-owulacyjne-bywaja-zawodne,68.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 23:19
jaszczurka lubi tę wiadomość
-
Chanela wrote:Jaszczurko, to pomyśl w takim razie żeby może ktoś Ci przywiózł przy okazji? Może ktoś teraz będzie w PL. Ja jak przesyłałam list priorytetem do IE to szedł 3 dni także może taką formą by się udało. Szkoda pieniędzy jakbyś tak miała za 7 płacić tyle.
Nie giną to są okradzione to w innej wiosce ktoś zostawił .
Wole je tu kupić bach bach i nam a nie stresował sie dodatkowo czy zdążą przyjść.