Nowy Rok musi być nasz 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamoftwo wrote:Testowałam i w sobotę i dziś i nadal biel Vizira 🙄 @ powinna być w sobotę, chyba że mój cykl się przestawił znów na 28 dni 🤷🏼♀️ ja nigdy nie miałam żadnych objawów przed @ więc nawet ciężko mi powiedzieć czy się zbliża 😅🤦🏾♀️
-
Dziewczyny to w marcu będziemy działać 😊 w jakimś miesiącu napewno się nam uda 😊
Luby pojechał i już mi smutno 😯 Do pracy na południe mam więc czas dla mnie heh.
Od wczoraj dupka biorę no i zobaczymy co to będzie. -
Anamaya wrote:Dziewczyny to w marcu będziemy działać 😊 w jakimś miesiącu napewno się nam uda 😊
Luby pojechał i już mi smutno 😯 Do pracy na południe mam więc czas dla mnie heh.
Od wczoraj dupka biorę no i zobaczymy co to będzie.
Ja za 1.5 miesiąca będę działać... W zależności jak mój cykl... Bo już od połowy przyszłego cyklu mam brać estrofem. Później usg i leki na stymulację.Córeczka 36+5tc 2300g 52cm miłości 🥰 16.03.2021r
Synek 39+0tc 3820g 57cm miłości🥰 1.12.2022r
°1IUI 15.08.2017°2IUI 18.09.2017°3IUI 19.12.2017
♦️ #1ivf AID 21.11.18cykl rozpoczęty icsi |9.12transfer 23.01.19r [*] 8tc6d puste jajo
♦️#2ivf AID icsi 31.05.2019 (8Ax2) 3dniowy cb
♦️#3 ivf AID KRIOBANK 4.05.2020 protokół dlugi¦20.06.2020r punkcja. Mam❄️❄️❄️❄️
🌺 17.07.20r FET 3AA, wlew + emryoglue
5dpt II blada kreska ¦7dpt bHCG 55/Prg 39¦11dpt bHCG 314/pgr 38¦14dpt bHCG 726/prg 26.05¦17dpt bHCG 2022¦27dpt ♥️127/min
♦️19.02.2022r transfer 2BB cb
♦️18.03.2022r transfer 1BB i morula
4dpt II kreska,5dpt bHcg 24,prog 33.20,7dpt bHcg 62,10dpt bHcg 202.90,prog 46.430 INNE LABO,12dpt bHcg 457,15dpt bHcg 1479,pog 23.60,28dpt ❤ 129/min, 12t4d 6.41cm ❤️162/min -
Mojanadzieja wrote:Ja za 1.5 miesiąca będę działać... W zależności jak mój cykl... Bo już od połowy przyszłego cyklu mam brać estrofem. Później usg i leki na stymulację.
Mojanadzieja to super jest działanie i będą efekty -
Gruszka wrote:A jakby trwał 28 dni to na kiedy Ci wylicza @? Mi 28 dzień cyklu wypadał wczoraj ale moje cykle trwają do 32 także do czwartku włącznie czekam ale u mnie już czuję , że się zbliża
Gdyby było 28 dni to dziś powinnam dostać 🤷🏼♀️ jak dziś nie dostanę to jutro pojadę na betę 🤷🏼♀️Gruszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamoftwo trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i za piękną betę..
Madziulix3 trzymam kciuki za wyniki nasienia 🙏😊
Dziewczyny a jak tam wasze szyjki? Moja po owulacji od razu się obniżyła, po kilku dniach poszła do góry a teraz jest bardzo nisko dlatego spodziewam się @ 😔😒 -
Gruszka wrote:Mamoftwo trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i za piękną betę..
Madziulix3 trzymam kciuki za wyniki nasienia 🙏😊
Dziewczyny a jak tam wasze szyjki? Moja po owulacji od razu się obniżyła, po kilku dniach poszła do góry a teraz jest bardzo nisko dlatego spodziewam się @ 😔😒
Ja nie wiem kiedy miałam owulacje ale na tygodniu była. Obecnie jest twarda jak czubek nosa i nisko.
Za to wszystko mnie boli po 🐝🐝 😧 -
nick nieaktualny
-
Madziulix3 trzymam kciukasy 🤞🤞🤞
Gruszka szczerze mówiąc to nie mam pojęcia 🤷🏼♀️ ja dopiero od niedawna tu jestem i Was podczytuje i muszę się zmobilizować żeby zacząć się sprawdzać, począwszy od temperatury, przez śluz po szyjkę. W zasadzie nie wiem od czego zacząć 🙊
Co do temperatury to u mnie w ogóle jest kosmos. Co prawda mierzona zawsze pod pachą ale od jakiegoś czasu po jakiejś infekcji mija temperatura stała się obniżyła. Rzadko kiedy mam 36,6 zazwyczaj 35 z hakiem. Ale dziś przeszłam sama siebie, bo miałam 34,4 🙄 nie wiem jak to wszystko interpretowac. -
nick nieaktualnyA no widzisz a ja temp nie mierzę. Z tego co wiem to skok tenp jest w owulację a później się obniża i podczas zagnieżdżenia może mocno opaść a później w ciąży idzie w górę. Chyba jakoś tak
https://naforum.zapodaj.net/2d5e9b71644e.jpg.html
Tu jest mój cień -
Otóż moje drogie chyba @ się zbliża, bo na papierze zrobiło się różowawo 🤷🏼♀️ ale powiem Wam coś co przed chwilą powiedziała mi siostra 😂 mówię jej że chyba nic z tego, bo @ się zbliza. A siostra do mnie: No tak, bo to nie teraz, dopiero w następnym cyklu. A ja że czemu? Więc mi odpowiada, że urodzę 25 listopada. Patrze na nią z niedowierzaniem że tak prorokuje😂🤷🏼♀️🤦🏾♀️. Już Wam tłumacze o co jej chodzi. Tak się składa że 25.11 to w naszej rodzinie dosc szczególna data. Urodziły się tego dnia mojej mamy dwie siostry, moja siostrzenica i moja młodsza córka 😂 jeśli by się tak złożyło (jak siostra przepowiada) to między moja córka, a bejbikiem byłoby 5 lat różnicy między siostrzenica 10 między ciocia 65 i druga ciocia 56 😂 czy Wy tez macie takie teorie spiskowe ?😂😂🤷🏼♀️🤦🏾♀️ Niemniej jednak chodzę i sama się do siebie śmieje 😁😂
PS. Już dawno mi o tym mówiła, że urodzę 25 ale ja tego jakoś nie zakodowalam 😂😂😂 -
nick nieaktualny
-
Mamoftwo wrote:Otóż moje drogie chyba @ się zbliża, bo na papierze zrobiło się różowawo 🤷🏼♀️ ale powiem Wam coś co przed chwilą powiedziała mi siostra 😂 mówię jej że chyba nic z tego, bo @ się zbliza. A siostra do mnie: No tak, bo to nie teraz, dopiero w następnym cyklu. A ja że czemu? Więc mi odpowiada, że urodzę 25 listopada. Patrze na nią z niedowierzaniem że tak prorokuje😂🤷🏼♀️🤦🏾♀️. Już Wam tłumacze o co jej chodzi. Tak się składa że 25.11 to w naszej rodzinie dosc szczególna data. Urodziły się tego dnia mojej mamy dwie siostry, moja siostrzenica i moja młodsza córka 😂 jeśli by się tak złożyło (jak siostra przepowiada) to między moja córka, a bejbikiem byłoby 5 lat różnicy między siostrzenica 10 między ciocia 65 i druga ciocia 56 😂 czy Wy tez macie takie teorie spiskowe ?😂😂🤷🏼♀️🤦🏾♀️ Niemniej jednak chodzę i sama się do siebie śmieje 😁😂
PS. Już dawno mi o tym mówiła, że urodzę 25 ale ja tego jakoś nie zakodowalam 😂😂😂
O jaką teoria ciekawa 😊 może coś w tym jest 😁 -
madziulix3 wrote:U nas słabo... 93% plemniki nieprawidłowe
Będzie dobrze jakieś leki dla męża i witaminki i będzie poprawa. Nie poddawać się. -
nick nieaktualnyAnamaya wrote:Będzie dobrze jakieś leki dla męża i witaminki i będzie poprawa. Nie poddawać się.
Teraz chociaż wiadomo dlaczego nie wychodzi. Muszę czekać do następnego tygodnia aż mój ginekolog wróci z urlopu bo to on kazał zacząć od narzeczonego i wrócić z wynikami. -
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Teraz chociaż wiadomo dlaczego nie wychodzi. Muszę czekać do następnego tygodnia aż mój ginekolog wróci z urlopu bo to on kazał zacząć od narzeczonego i wrócić z wynikami.
A po wizycie będzie wiadomo jak działać 😊 Ja chyba w tym cyklu poproszę lubego aby poszedł na badania jeśli nam się nie uda... -
Gruszka wrote:Ja tak się zastanawiam czy wziąć dupka. Bo ogólnie mam w domu.. z porpzedniej ciąży. Skoro mogę być w ciąży, a szyjka jest mega nisko to mnie to niepokoi
A sprwdziłaś betą czy jest bobo? Ja nie wiem czy od tak bym brała dupka. Spokojnie na zapas się nie denerwuj.