Nowy Rok musi być nasz 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh niestety mój organizm zaszalał i owulacja była na tygodniu albo wcale. Dziś owulak negatywny A szyjka twarda aż zlana z pochwą.. czuję się smutno bo liczyłam na ten cykl.
-
nick nieaktualnyNo nic co będzie to będzie. Bo niby to był dopiero 8dpo wczoraj więc mogło być za szybko, ale jakoś wydaje mi się, że jakby miało coś wyjść to by wyszło.
Anamaya co masz na myśli zlana z pochwa? Te dwie informacje sobie przeczą. Dla mnie zlana z pochwą jest wtedy kiedy jest owulacja i szyjka jest tak miękka jak ścianki pochwy, wtedy używam tego określenia. A twarda to jest dość wyczuwalna. Przykro mi , że się nie udało w tym cyklu, trzymam kciuki za następny 🙏 -
Gruszka wrote:No nic co będzie to będzie. Bo niby to był dopiero 8dpo wczoraj więc mogło być za szybko, ale jakoś wydaje mi się, że jakby miało coś wyjść to by wyszło.
Anamaya co masz na myśli zlana z pochwa? Te dwie informacje sobie przeczą. Dla mnie zlana z pochwą jest wtedy kiedy jest owulacja i szyjka jest tak miękka jak ścianki pochwy, wtedy używam tego określenia. A twarda to jest dość wyczuwalna. Przykro mi , że się nie udało w tym cyklu, trzymam kciuki za następny 🙏
Też się zdziwiłam ale to z rana było a teraz zbadałam i jest dużo śluzu mlecznego i średnio miękka. Jednak nie będę badać bo się nie znam heh wiem że po owulacji jestem bo biel wizira na teście. -
nick nieaktualny
-
Anamaya a spróbuj jeszcze się pocieszyć z tych starań i nie badać nic, nie mierzyć. Może Cię Twoje ciało zaskoczy! A jak się bardzo chce to wszystkie objawy się znajdą...
Gruszka przykro mi, następnym razem się uda!
Mamoftwo - uszy w górę, jeszcze zobaczysz dwie kreski.
Ja dziś dostałam okres, więc zaczynamy od początkuPierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
kuwejtonka wrote:Anamaya a spróbuj jeszcze się pocieszyć z tych starań i nie badać nic, nie mierzyć. Może Cię Twoje ciało zaskoczy! A jak się bardzo chce to wszystkie objawy się znajdą...
Ja dziś dostałam okres, więc zaczynamy od początku
Ja i tak weekend miło spędzę Ale przykro jest bo był płodny śluz przez cały tydzień heh.. -
kuwejtonka wrote:Anamaya a spróbuj jeszcze się pocieszyć z tych starań i nie badać nic, nie mierzyć. Może Cię Twoje ciało zaskoczy! A jak się bardzo chce to wszystkie objawy się znajdą...
Ja dziś dostałam okres, więc zaczynamy od początku
Dopóki nie ma @ to jest nadzieja 😁 a jak nie w tym cyklu to może w następnym 💪
kuwejtonka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wiecie co uwielbiam lubego i jego podejście. Mówię mu że owulacja na tygodniu była i nici z bobo a za jakiś czas my 🐝🐝 i on po do mnie "może to ten czas" a ja że na co. A ten mówi baby boom 😂
Mamoftwo, Mojanadzieja lubią tę wiadomość
-
Ona34 wrote:Ale fajny:)
Jest po prostu taki jaki powinien być 😊
Jak mija weekend? -
kuwejtonka wrote:U mnie intensywnie i dużo spotkań, nadrabiamy zaległości towarzyskie Ale napiłam się winka, więc od razu jakoś lepiej
U mnie też winko było takie domowe aż w nogi poszło haha i ogólnie przyjemnie. Jutro mój jedzie i 2 tygodnie się nie widzimy heh... -
Anamaya wrote:U mnie też winko było takie domowe aż w nogi poszło haha i ogólnie przyjemnie. Jutro mój jedzie i 2 tygodnie się nie widzimy heh...
-
kuwejtonka wrote:A kim Twój luby jest z zawodu?
Sprzedawcą w sklepie ale ja w innym mieście on innym i zupełnie inny czas pracy.
-
nick nieaktualnyMamoftwo wrote:A u nas jak się koło 12 spotkaliśmy u szwagra to tak zabawiliśmy, że dopiero wróciliśmy 😁 dzieci szczęśliwe, bo się z kuzynostwem pobawiły 😅 i wciąż czekam na @🙄🙄
-
Gruszka wrote:Oo a właśnie miałaś testować wczoraj!! To kiedy w końcu testujesz? Ja też jeszcze nie mam @ ale spodziewam się na dniach
Testowałam i w sobotę i dziś i nadal biel Vizira 🙄 @ powinna być w sobotę, chyba że mój cykl się przestawił znów na 28 dni 🤷🏼♀️ ja nigdy nie miałam żadnych objawów przed @ więc nawet ciężko mi powiedzieć czy się zbliża 😅🤦🏾♀️