Nowy Rok musi być nasz 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w styczniu, 4 dni po odstawieniu od piersi miałam prolaktynę 5. I być może to ona mi hamowala owulację. W tym cyklu już dupa, zrobiłam test i negatywny, czekam na @, a już 41 dc Cały czas mnie brzuch boli jak na okres, więc może niedługo się doczekam.Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
kuwejtonka wrote:Ja w styczniu, 4 dni po odstawieniu od piersi miałam prolaktynę 5. I być może to ona mi hamowala owulację. W tym cyklu już dupa, zrobiłam test i negatywny, czekam na @, a już 41 dc Cały czas mnie brzuch boli jak na okres, więc może niedługo się doczekam.
ale to chyba dosyć niska ta prolaktyna i miałoby to się nijak do tego co mówił mi dzisiaj lekarz... ja już sama głupia jestem …. w czym tkwi problem -
nick nieaktualny
-
Ona34 wrote:ale to chyba dosyć niska ta prolaktyna i miałoby to się nijak do tego co mówił mi dzisiaj lekarz... ja już sama głupia jestem …. w czym tkwi problem
Nie nie, bo ja przy karmieniu to miałam prolaktynę i ponad 100. Odstawilam małą w środku cyklu, więc prolaktyna wysoka zahamowała owulację w tym cyklu. Mam nadzieję, że w nowym cyklu z taką prolatyną będzie owuPierwsze szczęście wrzesień 2018
kuwejtonka wrote:Nie nie, bo ja przy karmieniu to miałam prolaktynę i ponad 100. Odstawilam małą w środku cyklu, więc prolaktyna wysoka zahamowała owulację w tym cyklu. Mam nadzieję, że w nowym cyklu z taką prolatyną będzie owu
kuwejtonka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jutro zaczynam siusiać na owulaczki obym wysiusiała w sobotę dwie kreski. Jeśli nie to dupcia i z tego cyklu.
Do tego coś mnie rozbiera już 3 dzień źle się czuję i jestem mocno zmęczona masakra;/ Chyba w pracy mnie zaraziły dzieciaki.. Muszę się wykurować dziś w nocy. -
Anamaya wrote:Dziewczyny jutro zaczynam siusiać na owulaczki obym wysiusiała w sobotę dwie kreski. Jeśli nie to dupcia i z tego cyklu.
Do tego coś mnie rozbiera już 3 dzień źle się czuję i jestem mocno zmęczona masakra;/ Chyba w pracy mnie zaraziły dzieciaki.. Muszę się wykurować dziś w nocy.
Pozytywny test owulacyjny wskazuje, że owu najprawdopodobniej nadejdzie w ciągu 24-36 h od pozytywnego testu. Nie jest tak, jak z ciążowym, że dwie kreski to owulacja.Pierwsze szczęście wrzesień 2018
nick nieaktualny
-
kuwejtonka wrote:Pozytywny test owulacyjny wskazuje, że owu najprawdopodobniej nadejdzie w ciągu 24-36 h od pozytywnego testu. Nie jest tak, jak z ciążowym, że dwie kreski to owulacja.
Ja to wiem ale chodzi o to że w weekend jestem z lubym i jak by nastąpiła owulacja to mam szansę. -
Dziewczyny dziś miałam sprawdzić testem owulację i zapomniałam 😂 po siusiu pomyślałam o tym. Chyba mam nic nie testować by się nie załamać 😅
-
Anamaya wrote:Ja to wiem ale chodzi o to że w weekend jestem z lubym i jak by nastąpiła owulacja to mam szansę.
Ja Cię zrozumiałam, chodzi o to, że jak test pozytywny wyjdzie w sobotę to owu może być niedziela /poniedziałekPierwsze szczęście wrzesień 2018
Anamaya wrote:Dziewczyny dziś miałam sprawdzić testem owulację i zapomniałam 😂 po siusiu pomyślałam o tym. Chyba mam nic nie testować by się nie załamać 😅
Ejj, ale owu nie sprawdza się porannym moczem! Najlepiej w godzinach 13-16 i postarać się wcześniej nie pić Możesz jeszcze dziś sprawdzić. PowodzeniaPierwsze szczęście wrzesień 2018
kuwejtonka wrote:Ejj, ale owu nie sprawdza się porannym moczem! Najlepiej w godzinach 13-16 i postarać się wcześniej nie pić Możesz jeszcze dziś sprawdzić. Powodzenia
Zazwyczaj rano sprawdzam i później o 20 wieczorem i nie ma problemu z wykryciem. Niech będzie do poniedziałku to się plemniki załapią haha -
Dziewczyny zrobiłam i są dwie kreski może się załapię ale się cieszę 😀 Aż zaczęłam sprzątać bo mimo złego samopoczucia.
kuwejtonka lubi tę wiadomość