Nowy Rok musi być nasz 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojanadzieja wrote:Niestety na razie same zle będą, mam pogrzeb 😭 bardzo bliskiej osoby memu sercu. A wizyta dzisiaj odwołana 20 min przed umówiona pora że wzg na brak wyników cytologii, w czw będę dzwoniła czy są, a na piątek wizyta przeniesiona
Bardzo mi przykro mocne przytul.Mojanadzieja lubi tę wiadomość
-
U mnie dupa owulacja stwierdziła, że będzie wcześniej... No nic będzie miły weekend ale bez owocu.
-
nick nieaktualny
-
Madziulix, ja to bym chyba z jednej strony chciała mieć taki @ jak Ty … bo u mnie to na cały czas trwania starczyłaby 1 podpaska.... i sądzę że w tym może być problem, ale lekarze chyba uważają inaczej
Anamaya- wiem że pewnie głupie pytanie z mojej strony - jak sprawdzasz że masz owu? -
nick nieaktualnyOna34 wrote:Madziulix, ja to bym chyba z jednej strony chciała mieć taki @ jak Ty … bo u mnie to na cały czas trwania starczyłaby 1 podpaska.... i sądzę że w tym może być problem, ale lekarze chyba uważają inaczej
Anamaya- wiem że pewnie głupie pytanie z mojej strony - jak sprawdzasz że masz owu?
Najgorszy jest drugi dzień, dziś się obudziłam o 6:30 bo czułam jak się ze mnie leje 😠ale dobrze ze dostałam wczoraj bo na piątek na impreze już będę miała 4 dzień i święty spokój 🤪 -
@mojanadzieja bardzo mi przykro...ja w zeszłym roku tuż przed majowką miałam dwa pogrzeby pod rząd, dwie osoby z dnia na dzień także domyślam się co czujesz 😢 u mnie przyjdzie @ jak nic, piersi mnie nie bolą tak jak wcześniej tylko wczoraj ból się zmniejszyl,co jest dziwne, bo zawsze przestawały bolec w 2 dniu okresu no i powoli czuje malpowe bóle brzucha i śluz jest ciemniejszy wiec jutro zamieni się w okres jak w zegarku na 28 dzień...no nic, trzeba umawiać się na badania...
Mojanadzieja lubi tę wiadomość
2 lata bezowocnych starań
Jajowody drożne, pozytywne testy owu
Inofem-b12-kwas foliowy-omega 3-6-9, biotyna, maca, , wit. D
On: maca, profertil
Maj 2020 I inseminacja przesunięta na następny cykl ze względu na torbiel 😢
15.06.2020 I IUI na cyklu naturalnym 😔
2 IUI 10.07.2020 stymulacja -wyszedł problem z nasieniem ?!🤔
Nieudana 😒 -
nick nieaktualny
-
Ona34 wrote:Anamaya- wiem że pewnie głupie pytanie z mojej strony - jak sprawdzasz że masz owu?
Ja mam paski owulacyjne z allegro. Prócz tego dwa cykle były potwierdzone z owu między 15 a 17 dc... -
nick nieaktualny
-
Anamaya, tak pytam bo też kupiłam te testy na all i też mi niby pokazuja owu ale nie miałam monitoronigu i sama nie wiem czy u mnie owu wgl jest … tak myslę, że gdyby pracodawcy podchodzili inaczej do l4 ludzie może mogliby bardziej pozwolić sobie na choroby... ja też pracuję z ludźmi - chodzą kichają na nas... na szczęście na razie się trzymam ...
-
nick nieaktualnyAle chociaż pourlopowac sie z 2 dni ja odpukać chora nie byłam już nie wiem ile, na szczęście 😀 ja testy owulacyjne kupowałam w rossmanie, 20 zł za 5 szt. Teraz widziałam jest promocja na 15 zł. I pokazały mi dobrze owulacje, Tylko już pod koniec cyklu tez mi pokazało dwie mocniejsze kreski wiec nie wiem 🤣 żałowałam ze to nie ciążowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zapisałam się do lekarza, pierwszy termin 10.03...wtedy da skierowanie i ponoć kilka dni trwa dostanie się do kliniki leczenia niepłodności...no zobaczymy czy coś znajdą, mam nadzieję, że to nie będzie nic poważnego😩 a do tego czasu starania jak dotychczas, jutro pierwszy dzień tej zasranej za przeproszeniem małpy2 lata bezowocnych starań
Jajowody drożne, pozytywne testy owu
Inofem-b12-kwas foliowy-omega 3-6-9, biotyna, maca, , wit. D
On: maca, profertil
Maj 2020 I inseminacja przesunięta na następny cykl ze względu na torbiel 😢
15.06.2020 I IUI na cyklu naturalnym 😔
2 IUI 10.07.2020 stymulacja -wyszedł problem z nasieniem ?!🤔
Nieudana 😒 -
nick nieaktualny