Nowy Rok musi być nasz 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
No i witaj małpo 😊 standard ! Miało być jutro jest już dziś, po prostu super2 lata bezowocnych starań
Jajowody drożne, pozytywne testy owu
Inofem-b12-kwas foliowy-omega 3-6-9, biotyna, maca, , wit. D
On: maca, profertil
Maj 2020 I inseminacja przesunięta na następny cykl ze względu na torbiel 😢
15.06.2020 I IUI na cyklu naturalnym 😔
2 IUI 10.07.2020 stymulacja -wyszedł problem z nasieniem ?!🤔
Nieudana 😒 -
nick nieaktualny
-
Ona34 wrote:Ehhh...kolejny cykl przed nami dziewczynki;) chcialabym tak czasami znalezc punt zaczepienia, co powoduje te trudnosci ...
Ja mam nadzieję, że wkrótce się dowiem na tych badaniach w marcu... bo inaczej zwariuję!
2 lata bezowocnych starań
Nieudana 😒 -
nick nieaktualny
-
Mi żel przyszedł dwa dni temu ale w tym napięciu przedmiesiączkowym nie testowałam go... powiem Wam, że po jednym cyklu z inofemem mam masakryczny okres! Zazwyczaj rozkręca się na drugi dzień a tu już po 2 godzinach jest dramat zarówno bólowy jak i pod względem intensywnisci...może to dobrze? Może się coś oczyszcza 🤔2 lata bezowocnych starań
Nieudana 😒 -
Balbineczka wrote:Mi żel przyszedł dwa dni temu ale w tym napięciu przedmiesiączkowym nie testowałam go... powiem Wam, że po jednym cyklu z inofemem mam masakryczny okres! Zazwyczaj rozkręca się na drugi dzień a tu już po 2 godzinach jest dramat zarówno bólowy jak i pod względem intensywnisci...może to dobrze? Może się coś oczyszcza 🤔
Ooo dziwne z tym okresem. Ja piję myofolic ten sam skład ma i wszystko okej mam @. Chociaż strasznie krótkie mam od CLO i dupka -
nick nieaktualnyBalbineczka wrote:Mi żel przyszedł dwa dni temu ale w tym napięciu przedmiesiączkowym nie testowałam go... powiem Wam, że po jednym cyklu z inofemem mam masakryczny okres! Zazwyczaj rozkręca się na drugi dzień a tu już po 2 godzinach jest dramat zarówno bólowy jak i pod względem intensywnisci...może to dobrze? Może się coś oczyszcza 🤔
Ktoś kazał Ci go brać czy sama z siebie zaczęłaś? -
Ona34 wrote:Ja bralam inofem 2 cykle ... Nie zauwazylam u siebie zadnej widocznej zmiany...moze powinnam go dluzej testowac dajcie znac dziewczyny jak wrazenia po zeliku bo tez sie przymierzalam kupic...
Ja dam znać po weekendzie bo mam zamiar użyć go z Lubym. -
Ona34 wrote:Anamaya
-
madziulix3 wrote:Ktoś kazał Ci go brać czy sama z siebie zaczęłaś?2 lata bezowocnych starań
Nieudana 😒 -
Balbineczka wrote:Sama z siebie zaczęłam go stosować.Po przewertowaniu całego internetu na jego temat stwierdziłam, że mogę spróbować. Fakt, że już po tygodniu zauważyłam więcej śluzu i wyglądem przypomina płodny...test owulacyjny też zaczął mi wychodzić tylko nie wtedy kiedy mam ból owulacyjny a kilka dni wcześniej...zel wypróbuje za kilka dni to dam znać 😊
Balbineczka za kilka dni czyli jak ja czekasz na weekend? 😈 -
Anamaya wrote:Balbineczka za kilka dni czyli jak ja czekasz na weekend? 😈
Za kilka dni, czekam aż ta małpa się skończy, zazwyczaj trwa 5 dni...żebym jeszcze miała chęci a libido mam zerowe 😣
2 lata bezowocnych starań
Nieudana 😒 -
Jestem po wizycie u gin.. o dziwo zbadał mnie przy plamieniach … popatrzył na wyniki, stwierdził że prl się normuje ( i choć jest w normie, powinna przy staraniach być mniejsza...) kazał powtórzyć badanie za miesiąc, brać dalej bromergon i się widzimy za miesiąc... jeśli dalej nie zajdę to może mi zrobić wymaz ale uważa że wszystko jest ok …. proponował umówić się do kliniki ….