Nowy rok, nowe nadzieje. Kto zaczyna?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr w sumie dobrze mówisz może to dla nas znak Oby w końcu . Ja dokładnie to dostałam wczoraj krwawienia ale plamienie miałam już kilka dni wcześniej , co nigdy tak nie miałam więc może coś jakaś zapowiedź jest ze to ostatnia @
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem jak Wy, ale ja czuję jakąś wielką ulgę. W zeszły rok wchodziłam z niepokojem (choć byłam wtedy w wyczekanej ciąży), czułam, że to będzie trudny, ciężki rok, nawet mówiłam o tym w czasie Sylwestra.
Teraz jest inaczej, czuję się jakbym nagle znalazła się w jasnym, białym pokoju i czuję ulgę.
Jestem pełna nadziei.
Wiem, że w tym roku wydarzy się wiele dobregorewelka, Katha81, K4lina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dołączam do Was kobietki, mnie @ nawiedziła wczoraj wieczorem, a więc wraz z Nowym Rokiem zaczynam nowy cykl i również mam nadzieję, że to dobry znak W tym cyklu rusza u mnie CLO i Pregnyl, zobaczymy...
-
Dziewczyny ruszamy z nowym nastawieniem:)
I ja biorę się do roboty.
W tym miesiącu jestem umówiona z ginkiem i wreszcie zrobię sobie badania.
I obiecuję sobie, że dam na luz i nie będę biegać z testami ciążowymi i wypatrywać u siebie symptomów ciąży. Takie właśnie będzie moje postanowienie noworoczne: dać na luz i znaleźć sobie jakieś dodatkowe zajęcie może jakiś kurs albo rysowanie itp.
A wy dziewczyny macie jakieś postanowienia noworoczne?