Nowy rok, nowe nadzieje. Kto zaczyna?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie: Czy któraś z was brała może Macę z Peru(sproszkowany korzeń)?
Naczytałam się w internecie i znalazłam opinie, że pomaga zajść w ciążę i ogólnie dobrze wpływa na owulację i hormony. Bierze już ją mój mąż i zastanawiam się czy nie spróbować. Proszę o poradę. -
Cześć. Jestem nowa. Na razie kończę poprzedni cykl, ale coś czuję, że za parę dni dołączę do Was tutaj.
Sprostuję tylko, że hemoglobinę glikowaną ( napisałaś: cukier glikowany) robi się tylko gdy rozpoznana jest cukrzyca, aby ocenić skuteczność leczenia
Powodzenia3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
Witajcie
Jestem tu zupełnie nowa. Trafiłam przypadkiem
W grudniu podczas zupełnie rutynowej wizyty u ginekologa zostałam skierowana na badanie usg... niestety okazało się, że moje jajniki nie pracują tak jak powinny i z całą pewnością będziemy mieć problem z zajściem w ciążę. Diagnoza mnie załamała, postanowiliśmy skonsultować ją z innym ginekologiem- niestety w pełni potwierdził poprzednią diagnozę. Wiemy, że jeżeli chcemy mieć dzieciątko kiedykolwiek, musimy zacząć starania jak najwcześniej... Decyzję podjęliśmy w Nowy Rok. Pragniemy dziecka i podejmujemy działania... Mamy świadomość, że może to być długa walka... być może bez rezultatów, jednakże będziemy walczyć.
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Pozdrawiam,
P.zAgatka, Anja89, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny