Nowy rok, nowe nadzieje. Kto zaczyna?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny:)
Ja też w Nowy Rok wkroczyłam z @. To już mój trzeci miesiąc starań. Niestety z partnerem mieszkamy chwilowo w innych miejscowościach i widujemy się w weekendy. W tym miesiącu chyba przegapiliśmy bo dziś mam 19dc, (po cichu jednak liczę że może będzie jakaś niespodzianka) Natomiast mocno się przygotowuje na luty... zaopatrzyłam się w testy owulacyjne także mam nadzieje że wszystko się uda
Lista staraczek :
1. Landrynka
2. Anja89
3. karola_aa
4. KatarzynaP
5. rewelka
6. isabel
7. Gosiacu
8. cedr697
9. Inusia
10. n
11. zielarka
12. Ewelka
13. Gosiren83
14. Kaśka
15. Aga_502
16. Magdzialenka
17. Madziuszka
18. GabiK
19. Aga89
Lista dziewczyn czekających na @ :
1. Spero
2. zAgatka
3. Fipsik
4. Milcia
5. K4lina
-
hej ja też zaczęłam nowy rok ok @ a dokładnie 31.12.. miałam nadzieję, że wręczę teścik mężowi a tu... no nic dzięki balu sylwestrowemu troszkę się rozluźniłam ale tylko na chwilkę.. teraz mam mega doła tak strasznie pragniemy dziecka.. to już 9 mies starania i z miesiąca na miesiąc czuję się psychicznie gorzej... co chwila to nowe znajome z brzuszkami i serce aż rozrywa. Powodzenia dziewczyny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i styczeń poszedł na straty. Dziś przyszła @ i boli podwójnie - fizycznie i psychicznie. Miałam nadzieję, że już tym razem się uda. Według wyliczeń ovu wszystko było książkowo i było 98% szans. Ciężko jest znieść, gdy jednak decydujące są te 2%.
Lista staraczek :
1. Landrynka
2. Anja89
3. karola_aa
4. KatarzynaP
5. rewelka
6. isabel
7. Gosiacu
8. cedr697
9. Inusia
10. n
11. zielarka
12. Ewelka
13. Gosiren83
14. Kaśka
15. Aga_502
16. Magdzialenka
17. Madziuszka
18. GabiK
19. Aga89
20. Reverie
Lista dziewczyn czekających na @ :
1. Spero
2. zAgatka
3. Fipsik
4. Milcia
5. K4lina[/QUOTE]
-
lula88 wrote:hej ja też zaczęłam nowy rok ok @ a dokładnie 31.12.. miałam nadzieję, że wręczę teścik mężowi a tu... no nic dzięki balu sylwestrowemu troszkę się rozluźniłam ale tylko na chwilkę.. teraz mam mega doła tak strasznie pragniemy dziecka.. to już 9 mies starania i z miesiąca na miesiąc czuję się psychicznie gorzej... co chwila to nowe znajome z brzuszkami i serce aż rozrywa. Powodzenia dziewczyny
Gosiacu lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny zaczynamy i my drugi cykl w nowym roku 2014
Natalina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-