Nowy rok, nowe nadzieje. Kto zaczyna?
-
WIADOMOŚĆ
-
Mallina wrote:Robotka wiem, że nie tragedia, ale wśród najbliższych zaczyna pojawiać się znak zapytania. A to mnie przytłacza.
więc już bez stresu.....
OLKA a leczysz się albo cos? -
Lista staraczek :
1. Landrynka
2. Anja89
3. karola_aa
4. KatarzynaP
5. rewelka
6. isabel
7. Gosiacu
8. cedr697
9. Inusia
10. n
11. zielarka
12. Ewelka
13. Gosiren83
14. Kaśka
15. Aga_502
16. Magdzialenka
17. Madziuszka
Lista dziewczyn czekających na @ :
1. Spero
2. zAgatka
3. Fipsik
4. Milcia
5. K4lina
Witam was wszystkie I dopsuje się na liste, póki co czekam na @ bo ten miesiąc to i tak idzie na straty
-
Hej Dziewczyny
Jestem nowa na forum. My z mężem staramy się o dzidziusia już ponad 8 miesięcy niestety do tej pory nic nam nie wychodzi w nowy rok weszłam z nadziejami @ dostałam 5 stycznia niestety i tego samego dnia koleżanka która starała się dużo krócej niż ja okazało się że jest w ciąży troche mnie to dobiło ale trzeba starać się dalej. przez 3 ostatnie miesiące używałam nawet testów OWU ale nawet one nie pomogły chciałam się zapisać na monitoring ale najbliższe wolne terminy na luty więc muszę poczekać. -
Lista staraczek :
1. Landrynka
2. Anja89
3. karola_aa
4. KatarzynaP
5. rewelka
6. isabel
7. Gosiacu
8. cedr697
9. Inusia
10. n
11. zielarka
12. Ewelka
13. Gosiren83
14. Kaśka
15. Aga_502
16. Magdzialenka
17. Madziuszka
1. Spero
2. zAgatka
3. Fipsik
4. Milcia
5. K4lina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. jestem tu nowa chcialabym sie do Was dołączyc, poszerzyc to grono
Staram sie 2 cykl o dziecko i dla mnie to wiecznosc...
Mam juz 6-letnia córcię, a w sierpniu tego roku poronilam samoistnie (puste jajo) no i tak wyszlo ze odczekalam te 3 cykle(wg zalecen) no i tak sie staram ten 2 cykl i czekam.... na tenmój cud.
Teraz jestem przed @, ostatnią mialam 18 grudnia, z tym ze owulacje mialam 10dc(wg testow owulacyjnych i bólow brzycha)a zawsze ale to zawsze mam 14dc-owulacje cykle mam zazwyczaj 27-29.
Dzis jest 26dc a ja juz zrobilam 4 testy ciazowe ktore mi pokazuja tylko 1 kreskę ((
Masakra, wiem wiem ze sie nakrecam ale co mam zrobic jak nieumiem inaczej. wedug tej owulacji powinnam dostac @ po 14d czyli 24-26dc??tak?
Ale faz lutealna moze sie wydluzyc prawda?
sama niewiem...nie jestem w tych sprawach biegla...moze któras z was by miala wiedze na tyle zeby mi dopomóc.
Kurde obiecalam sobie ze od tego mca niebede sie nakrecac....ach czas pokaze
Pozdrawiam
Ale sie rozpisalam...to tak na poczatek dla zapoznania sie;) -
Lista staraczek :
1. Landrynka
2. Anja89
3. karola_aa
4. KatarzynaP
5. rewelka
6. isabel
7. Gosiacu
8. cedr697
9. Inusia
10. n
11. zielarka
12. Ewelka
13. Gosiren83
14. Kaśka
15. Aga_502
16. Magdzialenka
17. Madziuszka
18. GabiK
1. Spero
2. zAgatka
3. Fipsik
4. Milcia
5. K4lina
Witam Wszystkie Dziewczyny Staraczki. Staramy się od 2012, już ponad rok. Leczę się, walczę i nie tracę nadziei. Wierzę, że wszystkie tutaj jedna po drugiej napiszemy w tym roku "do zobaczenia na fioletowym forum".