Nowy rok, nowe nadzieje. Kto zaczyna?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:Coraz więcej nas
my od wczoraj mamy nowego członka rodziny adoptowaliśmy kundelka ze schroniska. Tak na dobry początek. mam nadzieję, że ten rok przyniesie same dobre nowiny
Spero gratulacje My tez mamy 2 dzieci 2 czarne labki ubaw po kokardę swoją drogą ciekawe jak przyjmą nowego członka rodziny jak już się taki pojawiSpero lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
mi juz przelecial rok staran z czego wiekszosc zeszla na leczeniu i zbijaniu prl i tsh teraz wyniki mam w normie a ciazy jak nie bylo tak nie ma juz mi sie rzygac za przeproszeniem chce bo ilez mozna juz sil brak ja olewam sprawe bo juz chyba przestalo mi zalezec jak nie ma to nie trudno takie zycie
-
nick nieaktualny
-
aniczka wrote:mi juz przelecial rok staran z czego wiekszosc zeszla na leczeniu i zbijaniu prl i tsh teraz wyniki mam w normie a ciazy jak nie bylo tak nie ma juz mi sie rzygac za przeproszeniem chce bo ilez mozna juz sil brak ja olewam sprawe bo juz chyba przestalo mi zalezec jak nie ma to nie trudno takie zycie
-
Magdzialenka wrote:Witam, dziewczęta możecie mnie wciągnąć na tę listę?
Proszę bardzo
Lista staraczek :
1. Landrynka
2. Anja89
3. karola_aa
4. KatarzynaP
5. rewelka
6. isabel
7. Gosiacu
8. cedr697
9. Inusia
10. n
11. zielarka
12. Ewelka
13. Gosiren83
14. Kaśka
15. Aga_502
16. Magdzialenka
Lista dziewczyn czekających na @ :
1. Spero
2. zAgatka
3. Fipsik
4. Milcia
5. K4lina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 16:07
usmiechnieta_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli to lista na cały rok 2014 to nie myślicie że wpisywanie kto czeka na @ czy na testowanie jest bez sensu? Wpisujcie się na listę na zaciążenie w tym roku. Test będzie pozytywny to wpisuj plus przy swoim nicku.
Inaczej to cała lista rozrośnie się jak kalafior, jeśli którejś przyjdzie @ to będzie się wypisywać z oczekujących na @ i zapisywać na listę staraczek.
Sprawa nr 2 jeśli któraś chce się wpisać na listę to nie ma co prosić innych tylko samej skopiować ostatnią wersję listy i dodać siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 22:42
-
Hej Dziewczyny, i ja dołączam do wątku mam nadzieję, że ten rok przyniesie dobre nowiny, bo niestety ale i ja zaczynam mieć dość, pół roku minęło i nic, zaczyna się kolejne pół roku. Ostatnia szansa przed ew. podjęciem leczenia (jeśli oczywiście jest coś nie tak)
usmiechnieta_m lubi tę wiadomość
-
Hej! Jestem całkiem nowa, niedawno się zarejestrowałam, ale zanim zapoznałam się z bazą wiedzy, zapragnęłam dołączyć się do Was.
Macie w sobie tyle emtuzjazmu! Mi go zabrakło w ostatnich miesiącach starego roku. Już doszłam do siebie, a Wasze wpisy w tym wątku poszerzyły mi uśmiech:)
Czekam na owulacje z początkiem '14 r.
Pozdrawiam wszystkie oczekujące
[*] 18.11.2013