Nowy rok, nowe nadzieje. Kto zaczyna?
-
WIADOMOŚĆ
-
zAgatka, bardzo dziękuję za ciepłe słowa.
Szczerze mówiąc grudzień był dla nas miesiącem bicia się z myślami. Planowaliśmy dziecię, ale jeszcze nie teraz... za rok, dwa chcieliśmy zacząć starania. Standardowo... teraz nie jest właściwy moment. Ja jestem na drugim roku aplikacji adwokackiej, jeszcze prawie dwa lata ostrego zakuwania i zdobywania praktyki przede mną... ale kiedy wyszłam z gabinetu po tym jak usłyszałam diagnozę, zalana łzami wpadłam w ramiona męża, poczułam się trochę jak postawiona pod ścianą... daliśmy sobie miesiąc na podjęcie decyzji... w zasadzie, to Mąż dał mi miesiąc na przemyślenie sprawy, bo on od razu powiedział, że chce byśmy podjęli starania.
Pewnie będzie ciężko, ale pragnę dziecka- mój Mąż również... więc nie chcemy czekać, by kiedyś nie mieć wyrzutów do siebie... że nie podjęliśmy prób, że nie staraliśmy się... -
nick nieaktualny
-
Ja także chciałabym dołączyć do Staraczek... jestem w trakcie 11 cyklu starań.
Trzymam mocno kciuki by 2014 był dla nas szczęśliwy!czekaja, Reverie, Gosiren83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zAgatka wrote:To jest plus... ale minusem jet też to, że nie za często mam owulację... czasami załamuje mnie to, że na wszystko muszę tak długo czekać. Najpierw na owulację, później na termin @...
Mam tak samo... teraz przeklinam, że mam takie długie cykle...ale do tej pory się cieszyłam, bo miałam @ co 2 miesiace praktycznie
Chociaz ten cykl wygląda na tydzien krotszy... nie wiem czemu?K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
Bridget wrote:Mi się kończą dni płodne. Mam nadzieję ,że miałam owulację bo przytulanko było codziennie . Okres powinnam dostać 10 może +2 dni. Mam nadzieję że nie przyjdzie...
Ja dokładnie tak samo... aż mnie skreca... czujesz coś?K
-
zielarka wrote:Lista staraczek :
1. Landrynka
2. Anja89
3. karola_aa
4. KatarzynaP
5. rewelka
6. isabel
7. Gosiacu
8. cedr697
9. Inusia
10. n
11. zielarka
12. Ewelka
13. Gosiren83
Lista dziewczyn czekających na @ :
1. Spero
2. zAgatka
3. Fipsik
4. Milcia
5. K4lina
dodałam się do czekających na @K
-
hej dziewczyny chciałabym dołączyć do was
niektóre już znam z innych wątków z innymi chętnie się poznam
też mam nadzieję że to będzie nasz rok, poprzedni nie należał do najlepszych i tak sobie tłumaczyłam moją dzisiejszą @ że musiała zakończyć ten okropny czas i w Nowym Roku wszystko będzie już dobrze -
K4lina wrote:zielarka wrote:Lista staraczek :
1. Landrynka
2. Anja89
3. karola_aa
4. KatarzynaP
5. rewelka
6. isabel
7. Gosiacu
8. cedr697
9. Inusia
10. n
11. zielarka
12. Ewelka
13. Gosiren83
14. Kaśka
1. Spero
2. zAgatka
3. Fipsik
4. Milcia
5. K4lina
dodałam się do grona staraczek -
Kaśka wrote:K4lina wrote:zielarka wrote:Lista staraczek :
1. Landrynka
2. Anja89
3. karola_aa
4. KatarzynaP
5. rewelka
6. isabel
7. Gosiacu
8. cedr697
9. Inusia
10. n
11. zielarka
12. Ewelka
13. Gosiren83
14. Kaśka
15. Aga_502
1. Spero
2. zAgatka
3. Fipsik
4. Milcia
5. K4lina
dodałam się do grona staraczek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem druga na liście i nie widzę w tym żadnego przeznaczenia
A tak poważnie w tym miesiącu podchodzę do starań ze spokojem. Może dlatego, że będziemy robić badania i, że to mój pierwszy cykl z OvuF więc chcę zobaczyć czy to faktycznie wygląda tak jak myślałam (w sensie czy faktycznie mam owulację wtedy kiedy celowaliśmy ).