Nowy Rok - Nowe Postanowienia :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia79 wrote:A tak z ciekawości dlaczego Wafel buziaki spełnienia marzeń
He he he wszyscy się pytają znajomi nieznajomi na forum w rodzinie dlaczego mówimy do siebie Wafel Wafelku Wafliczko Waflico itd.
A rozwiązanie jest proste Pierwsze wyznanie miłości było KOCHAM CIĘ WAFELKU i tak zostałozAgatka, misia79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia79 wrote:Fajnie
żadne kotku skarbie chodz czasem i ta mówimy do siebie Ale już wszędzie mój narzeczony jest Waflem he he
Nie zapomne jak jechaliśmy na rowerach z sąsiadami a mój Wafel krzyczy do mnie Waflico a sąsiedzi jak co jak ją nazwałeś że co i pytania he he:-)
Jak zła na niego jestem to wrzeszczę do niego ty wredny knopersie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mam żadnych postanowień no chyba jedno że wkońcu odejdę stąd
Nie wierze w te postanowienia i tyle
Co mam zrobić to zrobię a co ze mną będzie to po części ode mnie zależy a po części od tego na górze
Ale wam życzę wytrwałości w tych postanowieniach -
nick nieaktualny
-
Unlike wrote:Ja na ten rok planuję znaleźć stałą pracę, nauczyć się tureckiego i wyprawić piękny, duuuuży ślub
ja uwielbiam uczyc sie nowyuch jezykow...na wlasna reke nauczylam sie niemieckego, poznalam dziewczyne z ktora korespondowalam, poprawiala moje listy...wloski znam perfekcyjnie, angielski rowniez- wszystko na wlasna reke...teraz bardzo chcialabym sie nauczyc hebrajskiego- w sumie juz zaczelam, ale strasznie trudny
-
A ja postanowiłam, że:
- w tym roku pomaluję wszystkie futryny w drzwiach (bo od roku mówię, że trzeba to zrobić)
- schudnę 5 kg
- 2 razy w tygodniu będę chodziła z mężem na basen
- będę więcej spacerować z psem
- no i zajdę w ciążę.
Więcej nie planuję, bo nie zrealizuję -
Moje postanowienia:
- wziąć się za siebie, ale tak zdrowo. Ograniczyć słodkie, tłuste i niezdrowe.
- zajadać się zielonym i schudnąć kilka kilo.
- uregulować TSH.
- oczywiście zajść w upragnioną ciążę, najlepiej w lutym ;p
- dbać o siebie i nasze Małżeństwo.
- Zacząć myśleć w pracy ;p
- Myśleć pozytywnie i tylko pozytywnie!
A Wam życzę spełnienia Waszych Noworocznych postanowieńrastafanka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ja na nadchodzący rok mam tylko jedno postanowienie: zajść w ciążę i urodzić dziecko. Wszystko inne zeszło na dalszy plan. 10 stycznia idę do ginekologa z wynikami badania histopatologicznego i mam nadzieję, że podtrzyma to, że możemy się starać 3 miesiące po zabiegu, czyli od marca. Byłoby pięknie, jakby się udało od razu, mąż miałby wspaniały prezent na 30 urodziny, bo jakbym zaszła w marcu, to urodziłabym w listopadzie.
-
Myszko86 ja też musiałam czekać po zabiegu 3 cykle, ale postanowiliśmy odczekać 6-mcy i w lutym startujemy. Też bardzo bym chciała, żeby udało się w pierwszym cyklu, ale staram się nie nastawiać. Trzymam za Ciebie kciukiOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -