Nowy Rok - Nowe Postanowienia :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak dotąd większość moich postanowień, na postanowieniach się tylko kończyła, wiec... w tym roku nie robię żadnych
Ania_84, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ja mam postanowienia noworoczne zajsc w ciaze..jak nie zajde w nastepnym roku 2014 to odpuszczam juz. Zajac sie wiecej domym i synkiem ktorego juz mam..bo przez te starania wszystko olalam...bede korzystac z ovu tylko przy kawie rano lub w pracy, po pracy dom, sprzatnie, obiad, maz i dziecko a nie przesiadywnie na necie i szukania jak nie objawow plodnosci to obajwow ciazowych po ovu...mam dosc, czas cos zmienic no i schydnac jeszcze zw 20kg...na razie w ciagu 4 miesiecy udalo mi sie schudnac az 17kg, na diecie o niskim IG, ale sie nie odchudzam..jem duzo ale bez zabronionych potraw wiecej ruchu tez w postanowieniach!
Ania_84, misia79, FeliceGatto, Jackie, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
Moje postanowienia:
POszerzyc działalnosc firmy
Byc dobra ciocia
Nie przesiadywac długo na ovu
Odstresowac sie- zapisac na basen z mezem
Zadbac o dom
Zrobic mini remont w domu
Zadbac o ogród
utzrymac relacje z mezem na takim poziomie jak dotychczas z nawet lesze
no i w tym wszystkim nie zwariowac i powiedzy tym wszystkim niepostrzezenie zajsc w ciazeweronika86, rastafanka lubią tę wiadomość
-
A u mnie...
Kochać Lubego tak jak kocham i dać Mu się kochać tak jak już kocha
Wziąć ślub?
Podejść jeszcze max 3 razy do in vitro
Doszlifować angielski
Może zmienić pracę.
Załatwić wszystkie ważne sprawy formalne i mieć je z głowy:)
Jak będzie po ślubie, o ile będzie to założyć aparat na zęby.weronika86, Ania_84, zAgatka, aniulkab86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A moje to :
- iść w końcu na prawko !!! wrrrr sama zła na siebie jestem ze tak późno
- zajść w ciążę oczywiście
- zadbać o zdrowie męzula i pogonić go do lekarza
- wrócić do świata żywych - rzeczywistości po śmierci babci
- zadbać o ciało i ruszyć dupsko z domu
-zmienić pracę
ooo i chyba tyle
-
No dziewczyny, widzę, że ambitnie U mnie podobnie jak u Marronka, czyli co postanowię to zapomnę, albo się nie chce, tak więc na postanowieniach się kończy, ale ostatnio znalazłam w związku z tym w internecie bardzo mądrą myśl: ponieważ tak z tymi postanowieniami jest "to w tym roku zrobię coś na miarę moich możliwości i zainsteresowań i ..... kupię sobie coś ładnego "
Ale powodzenia w realizowaniu Waszych !! -
Neyla wrote:A ja postanowiłam, że przestanę przeklinać... ostatnio klnę jak szewc.
o to i mi by sie takie postanowienie przydało
a poza tym:
-trochę mniej czepiać sie męża i rózne "głupoty"
-postarać sie wyluzować w starankacj o dzidzię
-zrzucić parę kilo ( ale to postanawiam co roku i niestety raczej nie -wychodzi ale ważne są dobre chęci )
- "odkurzyć " prawko bo już się sama wkurzam że mam ale wogóle nie jezdzę i jestem zależna od M
no to chyba wszystko -
Moje postanowienia noworoczne? hmmm
- mimo wszystko postanawiam w tym roku zajśc w ciąże
- zrobic remont w mieszkaniu ( czeka mnie duuży remont )
- zredukowac swoją wagę ciała o około 8 kg
- zwiększyc nasze kontakty towarzyskie, które ostatnio podupadły
- kupic nowy dywan do salonu
- ograniczyc picie kawy do 1 dziennie
- troszkę wyluzowac i nie doszukiwac się niepotrzebnych drobiazgów u męża
- wytrwac w tych postanowieniachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 19:18
Neyla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Ja mam postanowienia noworoczne zajsc w ciaze..jak nie zajde w nastepnym roku 2014 to odpuszczam juz. Zajac sie wiecej domym i synkiem ktorego juz mam..bo przez te starania wszystko olalam...bede korzystac z ovu tylko przy kawie rano lub w pracy, po pracy dom, sprzatnie, obiad, maz i dziecko a nie przesiadywnie na necie i szukania jak nie objawow plodnosci to obajwow ciazowych po ovu...mam dosc, czas cos zmienic no i schydnac jeszcze zw 20kg...na razie w ciagu 4 miesiecy udalo mi sie schudnac az 17kg, na diecie o niskim IG, ale sie nie odchudzam..jem duzo ale bez zabronionych potraw wiecej ruchu tez w postanowieniach!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzAgatka wrote:Haha no to ładne rzeczy... a mój narzeczony się śmieje, że odkąd ze mną jest ani razu nie słyszał jak przeklinam. Nieraz mówi, że nie może się doczekać jak coś takiego usłyszy z moich ust
-
nick nieaktualny